Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Πνιγμένοι βρέθηκαν δύο ηλικιωμένοι σε Αργολίδα και Κινέττα

Οι σοροί μίας 68χρονης γυναίκας και ενός 84χρονου άνδρα ανασύρθηκαν από θαλάσσιες περιοχές της Κινέττας και της Αργολίδας, αντίστοιχα. Προανάκριση για τους θανάτους διενεργείται από τα κατά τόπους λιμεναρχεία.

Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε νωρίς το πρωί της Πέμπτης από τη θαλάσσια περιοχή της Κινέττας μία 68χρονη γυναίκα. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Κορίνθου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Νεκροψία-νεκροτομή αναμένεται να διενεργηθεί από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών, ενώ προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Ισθμίας.

Το βράδυ της Τετάρτης εντοπίστηκε και ανασύρθηκε νεκρός από τη θαλάσσια περιοχή Δαλαμανάρας Αργολίδας ένας 84χρονος. Μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ναυπλίου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Νεκροψία-νεκροτομή θα διενεργηθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών.

Προανάκριση για το θάνατο του ηλικιωμένου άνδρα διενεργείται από το Λιμεναρχείο Ναυπλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: