Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

ΒΙΝΤΕΟ: «Αγανακτισμένο» παρών στη Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Ημαθίας

Με ελάχιστους παρευρισκόμενους πραγματοποιήθηκε η ολομέλεια της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Ημαθίας. Σε αυτήν παραβρέθηκε ο Υφυπουργός Τγείας Μ. Τιμοσίδης, ενώ από ολόκληρο το Νομό, συμμετείχαν τριάντα περίπου άτομα στις διαδικασίες, γεγονός που προκάλεσε προβληματισμό τόσο στα τοπικά στελέχη, όσο και στον Υφυπουργό.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, έξω από την αίθουσα της εκδήλωσης εμφανίστηκαν δεκάδες «αγανακτισμένοι». Μερικοί από τους διαμαρτυρόμενους μπήκαν στην αίθουσα του ξενοδοχείου την ώρα της συζήτησης ξεδιπλώνοντας δύο πανό, με το ένα να γράφει: «Το ξεπούλημα είναι η ιδεολογία σας», ενώ το δεύτερο ήταν γραμμένο στα Ποντιακά. «Μπούρδες, Κακαλί, Μαλία» έγραφε, που στα Ποντιακά είναι οι τρίχες των όρχεων.
Στην αίθουσα επικράτησε ένταση, ενώ δεν έλειψαν τα ειρωνικά γέλια και τα σχόλια αυτοκριτικής. Όσο για το «κακάλι μαλία», είναι ήδη σλόγκαν στην Ημαθία. (ΠΟΝΤΙΚΙ)
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: