Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

Παίρνει εξιτήριο από το νοσοκομείο ο Πασχάλης Τερζής!

Τέλος στη δοκιμασία του Πασχάλη Τερζή! Ο τραγουδιστής παίρνει εξιτήριο από το νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ και μαζί με την οικογένειά του, που ήταν από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του, επιστρέφει και πάλι στην καθημερινότητά του. Να υπενθυμίσουμε ότι ο τραγουδιστής την Περασμένη Παρασκευή το βράδυ υπέστη έμφραγμα του μυοκαρδίου και οδηγήθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου υπεβλήθη σε επέμβαση. Στο ΑΧΕΠΑ σήμανε συναγερμός και οι κορυφαίοι καρδιοχειρουργοί στάθηκαν στον στο πλευρό του. Η είδηση διέρρευσε μία μέρα αργότερα, αφού η οικογένειά του κρατούσε την εισαγωγή του ως επτασφράγιστο μυστικό.
Σύμφωνα με καθημερινή εφημερίδα, το Σάββατο 18 Ιουνίου θα βρισκόταν στην Καβάλα και μετά θα συνέχιζε την περιοδεία του στην Ελλάδα. Οι συναυλίες πλέον ματαιώνονται έως ότου ο τραγουδιστής αναρρώσει πλήρως.gossip-tv

Δεν υπάρχουν σχόλια: