Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

Αγανακτισμένοι στο MEGA για τον Χατζηνικολάου

Χωρίς ζωντανές εκπομπές και δελτία ειδήσεων σήμερα τα προγράμματα των ιδιωτικών καναλιών, πλην του ΣΚΑΪ, λόγω της 24ωρης απεργίας που κήρυξαν οι τεχνικοί.

Αρκετές βέβαια εκπομπές πρόλαβαν και μαγνητοσκόπησαν ώστε να μην βγουν με επαναλήψεις ή «best of». Κάτι που δεν γινόταν να κάνουν βεβαίως βεβαίως τα δελτία ειδήσεων.

Αναφορικά με τα δελτία ειδήσεων πάντως, τις τελευταίες μέρες, όπως έχουμε αναφέρει και σε παλαιότερα άρθρα, η τράπουλα (δηλαδή, οι τηλεθεάσεις) ανακατεύεται προκαλώντας αρκετά προβλήματα, αγωνία και αγανάκτηση σε αρκετούς από τους «παίκτες».

Με την επανεκκίνηση των μηχανών του ALTER το δελτίο ειδήσεων με το Νίκο Χατζηνικολάου έχει καταφέρει να κερδίσει τις περισσότερες μέρες τη μάχη της τηλεθέασης από το δελτίο ειδήσεων του MEGA με την Όλγα Τρέμη.

Χθες μάλιστα, στη «μάχη των οκτώ» πρώτος βρέθηκε πάλι ο Νίκος Χατζηνικολάου με 26,3 και στη δεύτερη θέση της κατάταξης η Όλγα Τρέμη με 19,7. Στην τρίτη θέση το δελτίο ειδήσεων του STAR με τον Αιμίλιο Λιάτσο ενώ η Μαρία Χούκλη έφερε το δελτίο του ΑΝΤ1 στην τέταρτη θέση με 11,1. Να σημειώσουμε ότι οι μέσοι όροι είναι στο γενικό σύνολο και προκύπτουν από τα νούμερα τηλεθέασης από τις 20:00 έως τις 21:00.

Το ραβασάκι πάντως της Nielsen μόνο χαρά δεν φέρνει στο MEGA που βλέπει το δυνατό χαρτί της ενημέρωσής του, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων, που για χρόνια βρίσκεται στην κορυφή της κατάταξης να χάνει τον τελευταίο καιρό από το ALTER.

Η… αγανάκτηση πια είναι έκδηλη στα στελέχη του ενημερωτικού τομέα της Μεσογείων και μάλιστα σήμερα, που δεν θα μεταδοθούν δελτία λόγω της απεργίας, πρόκειται να πραγματοποιηθεί σύσκεψη μεταξύ στελεχών για να βρεθούν τρόποι και θέματα που θα ανεβάσουν την τηλεθέαση και το... ηθικό των συντελεστών του κεντρικού δελτίου τους.

Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες, στο MEGA αναζητούν κάποιο πρόγραμμα που θα καταφέρει να δώσει ισχυρό lead in στο κεντρικό δελτίο τους, όπως ακριβώς έκανε και η καθημερινή σειρά «Τα μυστικά της Εδέμ» που έδινε... πάσα στο δελτίο υψηλά ποσοστά τηλεθέασης. Τώρα όμως, ο αγώνας είναι πιο σκληρός...!

Γρηγόρης Μελάς/ newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: