Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 26 Ιουνίου 2011

Βουλγαράκης – Πελέκη: Έβαλαν μπροστά το διαζύγιο!

Χωριστούς δρόμους αποφάσισαν να ακολουθήσουν στη ζωή τους ο πρώην υπουργός και η γνωστή συμβολαιογράφος..

Έπειτα από σχεδόν τρεις δεκαετίες κοινής ζωής, ο Γιώργος Βουλγαράκης και η Κατερίνα Πελέκη αποφάσισαν να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους.
 
Τα αίτια του χωρισμού τους θα πρέπει να αναζητηθούν στην πίεση και τις τριβές που προκλήθηκαν στην οικογένεια, εξαιτίας του σκανδάλου της Μονής Βατοπεδίου. Σύμφωνα με το δημοσίευμα της “Real Life”, οι λίγοι φίλοι που γνωρίζουν το ζευγάρι μιλούν για μια ισχυρή σχέση που κράτησε 17 χρόνια και τους έδωσε 4 παιδιά.
 
Ωστόσο, μετά από τριάντα χρόνια κοινής συμβίωσης, το ζευγάρι αποφάσισε να ακολουθήσει διαφορετικούς δρόμους. 

Tο σκάνδαλο στο Βατοπέδι οδήγησε στην απομάκρυνσή τους. Οι πολιτικο-δικαστικές περιπέτειες ταλανίζουν το ζευγάρι και η γκρίνια έχει ριζώσει για τα καλά στη σχέση τους. Δεν ήταν, άλλωστε, και από τις καλύτερες στιγμές για την Κατερίνα Πελέκη η πολύωρη παρουσία της μπροστά στην ανακρίτρια την περασμένη Δευτέρα. Η ίδια ήταν από τις 10 το πρωί ως τις 10 το βράδυ στο γραφείο της ανακρίτριας και απαντούσε σε ερωτήσεις σχετικά με τις υποθέσης στην Ιερά Μονή. Αν και η ίδια αφέθηκε ελεύθερη με εγγύηση 70.000 ευρώ, η συγκεκριμένη εμεπιρία σίγουρα θα της μείνει αξέχαστη.
 
Άνθρωποι, μάλιστα, από το περιβάλλον του ζευγαριού αναφέρουν πως όλη αυτή η κατάσταση είναι υπεύθυνη για τα σύννεφα στη σχέση της με τον Γιώργο Βουλγαράκη. Οι ενδοοικογενειακές κόντρες πυκνώνουν και η κα Πελέκη φέρεται να έχει πει στους δικούς της ανθρώπους ότι “Ο Γιώργος μας έκλεισε το σπίτι” και εκείνος να της επιστρέφει την κατηγορία αναφέροντας: “Όχι εγώ, εσύ”.
 
Οι πιέσεις μάλιστα, που δέχεται το ζευγάρι από τους συνεχείς φορολογικούς ελέγχους έχουν εντείνει τα πράγματα, ενώ λέγεται ότι η Κατερίνα Πελέκη, μόλις διαπίστωσε την εξασθένιση επιρροής της στον σύζυγό της, επιδίωξε αυτόνομη πορεία.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: