Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

"Έπεσε" η ιστοσελίδα και της CIA από επίθεση χάκερς

Ήταν να μη γίνει η αρχή. Τον τελευταίο καιρό και ειδικά μετά από την επίθεση στη Sony, οι επιθέσεις των -οργανωμένων σε διεθνείς ομάδες- χάκερς σε διάφορες... "υψηλού κύρους" ιστοσελίδες ανά τον κόσμο γίνονται ολοένα και πιο συχνές.

Τελευταίο "θύμα" του "πολέμου δίχως όπλα και θύματα" ήταν η ιστοσελίδα της αμερικανικής Κεντρικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, της ξακουστής CIA. Το απόγευμα της Τετάρτης (ώρα ΗΠΑ) η ιστοσελίδα έγινε προσωρινά μη διαθέσιμη ύστερα από επίθεση χάκερς στο σύστημά της.

Στη φωτογραφία βλέπετε το απλό, κλασικό μήνυμα που εμφανίζεται στο διαδίκτυο όταν κάποια ιστοσελίδα δεν είναι διαθέσιμη. Το συγκεκριμένο εμφανιζόταν όπως βλέπετε και στην περίπτωση της CIA (http://cia.gov/) για μερικές ώρες.

Η ομάδα χάκερς "LulzSec", η οποία πριν από μερικές ημέρες επιτέθηκε δύο φορές στην ιστοσελίδα της αμερικανικής γερουσίας, ανέλαβε με μήνυμά της στο Twitter την ευθύνη της επίθεσης στην CIA. Το μήνυμα ήταν το εξής: " Tango down - cia.gov - for the lulz," @LulzSec" και αναρτήθηκε στις 17:48 (ώρα ανατολικής ακτής ΗΠΑ).

Δεν υπάρχουν σχόλια: