Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

Jennifer Aniston: Τον αγαπώ

Jennifer Aniston at the 2008 Toronto Internati...Image via WikipediaΕίτε οδηγηθεί στα σκαλιά της εκκλησίας η σχέση Aniston-Theroux, είτε όχι, το μόνο σίγουρο είναι ότι ο ηθοποιός δεν είναι ένας ακόμη άντρας στη ζωή της! 
  Justin Theroux at the premiere of Baby Mama in...Image via WikipediaΕνώ παλιά δεν σχολίαζε τις σχέσεις της και προσπαθούσε να τις κρατήσει κρυφές από τη δημοσιότητα, αυτή τη φορά έχει κάνει... στροφή 180 μοιρών!

Σε συνέντευξή της στο «Good Morning America» ερωτώμενη για το πώς αισθάνεται τώρα που η προσωπική της ζωή συζητιέται απάντησε ότι: «Ναι, είμαι πολύ χαρούμενη! Είμαι απίστευτα τυχερή και απίστευτα χαρούμενη».



Το ειδύλλιο της Jennifer Aniston και του Justin Theroux ξεκίνησε πριν λίγους μήνες, ενώ το ζευγάρι ήδη συζεί.


Μπορεί να είναι πλέον 42 ετών αλλά αποδεικνύει ότι όχι μόνο παραμένει πολύ σέξι (έχει σαγηνεύσει εξάλλου ακόμη και τον Μπραντ Πιτ) αλλά και ότι «βάζει κάτω» πολύ νεότερές της!

Η Ρέιτσελ από τα «Φιλαράκια» ποζάρει topless στο φακό διαφημίζοντας ένα εμφιαλωμένο νερό. Δροσερό όπως και η ίδια…

Το σλόγκαν που συνοδεύει την ασπρόμαυρη εικόνα της ηθοποιού, είναι «επειδή η γεύση δε φεύγει ποτέ απ' τη μόδα»...

Δεν υπάρχουν σχόλια: