Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

O Τσακαλάκος το νέο Greek Idol με 49,5% στις γυναίκες !

Ο δεύτερος κύκλος του Greek Idol ολοκληρώθηκε με έναν εντυπωσιακό τελικό που είχε τα πάντα: Λαμπερούς προσκεκλημένους, εκπλήξεις, μουσική, χορό, πάθος, ένταση και φυσικά την πιο δυνατή δυάδα φιναλίστ σε talent show τα τελευταία χρόνια.

Η αναμέτρηση μεταξύ της Μαλού Κυριακοπούλου και του Παναγιώτη Τσακαλάκου ήταν σκληρή παρά την ευγενή άμιλλα μεταξύ τους, και το αποτέλεσμα άλλαξε πολλές φορές μέχρι να ολοκληρωθεί η ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού. Στο τέλος όμως, επικράτησε ο Παναγιώτης, με ποσοστό 53,8% έναντι 46,2% της Μαλού. Το νέο Greek Idol υπέγραψε δισκογραφικό συμβόλαιο με τη Universal Music, από την οποία και θα κυκλοφορήσει το νέο τραγούδι Πολύ μου Πάει με το οποίο ο Παναγιώτης έκλεισε τη βραδιά και που μπορείτε να ακούσετε και να κατεβάσετε δωρεάν από τις ιστοσελίδες www.greekidol.tv και www.facebook.com/niveagreece.

Δεν υπάρχουν σχόλια: