Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

Άφαντη η γυναίκα που είναι πίσω από την δολοφονία 27χρονου στη Σαλαμίνα

Μυστήριο καλύπτει τη δολοφονία με θύμα έναν 27χρονο ο οποίος βρέθηκε νεκρός κοντά στην παραλία της Φανερωμένης στη Σαλαμίνα ενώ την ίδια στιγμή έχει εξαφανιστεί η 22χρονη φίλη του η οποία θεωρείται από τους αστυνομικούς πρόσωπο - κλειδί.

Ο 27χρονος βρέθηκε στη μια το μεσημέρι της Δευτέρας από περίοικους νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του, μάρκας «Μερσεντές» σε χωματόδρομο σε απόσταση περίπου 500 μέτρων από το Μοναστήρι της Φανερωμένης. Ο ιατροδικαστής που τον εξέτασε διαπίστωσε ότι έφερε τραύμα στο λαιμό και είχε δεχθεί πυροβολισμό με κυνηγετική καραμπίνα. Ο θάνατός του προσδιορίστηκε αρκετές ώρες πριν το μεσημέρι.

Μέσα στο αυτοκίνητο βρέθηκαν τα προσωπικά του αντικείμενα καθώς επίσης και μια γυναικεία τσάντα η οποία όπως διαπιστώθηκε ανήκει στην 22χρονη φίλη του τα ίχνη της οποίας έχουν χαθεί. Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής που χειρίζονται την υπόθεση είναι εξαιρετικά επιφυλακτικοί σχετικά με το κίνητρο της δολοφονίας. Δεν έχουν αποκλείσει δηλαδή ακόμα και το ενδεχόμενο της απόπειρας ληστείας κατά την οποία το θύμα να αντιστάθηκε και για αυτό να τον σκότωσαν οι δράστες.

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, από την έως τώρα έρευνα και με βάση τις καταθέσεις από άτομα του οικογενειακού και φιλικού περιβάλλοντος του ζευγαριού δεν προκύπτει να είχε διαφορές το θύμα με κάποιους ενώ δεν είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις διωκτικές αρχές για κάποιο αδίκημα.

Επίσης ήταν γόνος ευκατάστατης οικογένειας στη Σαλαμίνα. Στο νησί διαμένει και η 22χρονη σύντροφός του. Οι αστυνομικοί δεν μπορούν να προσδιορίσουν για ποιο λόγο οι δράστες πήραν την κοπέλα μετά τη δολοφονία. Εχουν αποκλείσει ωστόσο το ενδεχόμενο να πρόκειται για απαγωγή. Οπως λένε πάντως το μυστήριο θα ξεδιαλύνει με τον εντοπισμό της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: