Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

35 νεφροπαθείς θα μείνουν χωρίς αιμοκάθαρση στη Θεσπρωτία!

35 νεφροπαθείς στη Θεσπρωτία κινδυνεύουν να μείνουν χωρίς αιμοκάθαρση και θα αναγκάζονται να μετακινούνται στα Γιάννινα, αφού  κλείνει η μονάδα τεχνητού νεφρού στο νοσοκομείο Φιλιατών, προκειμένου να συμμαζευτούν τα έξοδα λειτουργίας του!!!

Σε σχετική ανακοίνωσή του ο σύλλογος ατόμων με αναπηρία του νομού Θεσπρωτίας αναφέρει:

"Επειδή η διαδικασία της αιμοκάθαρσης απαιτείται για την επιβίωση των νεφροπαθών μελών μας, ζητούμε σαφή απάντηση από κάθε αρμόδιο τόσο σε πολιτικό όσο και σε διοικητικό επίπεδο, σχετικά με το μέλλον της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού στο Νοσοκομείου Φιλιατών. Επειδή η υπάρχουσα μονάδα στο Νοσοκομείο Φιλιατών εξυπηρετεί αυτή τη στιγμή 35 μόνιμους ασθενείς και μεγάλο αριθμό φιλοξενούμενων ασθενών τόσο από την Ελλάδα όσο και από το Εξωτερικό καθίσταται αναγκαία για την περεταίρω επιβίωση των μελών μας, η παραμονή της και η απρόσκοπτη λειτουργία της στο Νοσοκομείο Φιλιατών".
http://www.katoci.com/2011/07/35.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: