Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 9 Ιουλίου 2011

Η διπλή ζωή της Δέσποινας Βανδή!

Μετά τις αποκαλύψεις του Ντέμη για το ποδόσφαιρο, έρχεται τώρα και η "διπλή ζωή" της Δέσποινας Βανδή να επαναφέρει ολοκληρωτικά το διάσημο ζευγάρι στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας!

Με τη μόνη διαφορά ότι η υπόθεση του Νικολαϊδη είναι πραγματική και αφορά στους στημένους αγώνες, ενώ εκείνη της Δέσποινας είναι θεατρική και αφορά στο "άνοιγμα" που επιχειρεί ως ηθοποιός το - δύσκολο -  χειμώνα που μας έρχεται...

Η συνεργασία τους έχει ανακοινωθεί επίσημα εδώ και καιρό και πλέον έχει αρχίσει να παίρνει σάρκα και οστά. Το συγγραφικό δίδυμο Αλέξανδρου Ρήγα - Δημήτρη Αποστόλου, πέραν των υπόλοιπων ενασχολήσεών του, προχωρά και στο μιούζικαλ που έχει προαναγγείλει για το "Παλλάς" με τη Δέσποινα Βανδή. Σήμερα αποκαλύπτουμε πολλές από τις λεπτομέρειες των δύο συγγραφέων.

Στο μιούζικαλ, σύμφωνα με την Espresso, θα δούμε τη δημοφιλή τραγουδίστρια στο ρόλο μιας ηθοποιού της δεκαετίας του '60, που πρωταγωνιστεί σε ένα μιούζικαλ - σταθμό στον κινηματογράφο. Οπως εξελίσσεται η υπόθεση, η ηθοποιός φαίνεται ότι έχει ερωτική σχέση με τον παρτενέρ της, ενώ στην πραγματικότητα είναι η ερωμένη ενός υψηλού αξιωματούχου της χώρας. Το ειδύλλιο με τον πρωταγωνιστή είναι για να καλύψει στα μάτια του κόσμου την παράνομη σχέση της.

Η ηθοποιός ζει μια διπλή ζωή μέσα στο ψέμα και την αξιοπρέπεια, ενώ πάντα ελλοχεύει ο φόβος να ξεσπάσει σκάνδαλο. Πολλή μουσική, χορός και τραγούδι θα πλαισιώσουν αυτή την παράσταση. Όσο για τη γνώμη του Ντέμη, φανταζόμαστε ότι από τη στιγμή που η διπλή ζωή της Δέσποινας είναι στο θέατρο κι όχι στην πραγματικότητα, θα είναι απόλυτα σύμφωνος...

Δεν υπάρχουν σχόλια: