Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 9 Ιουλίου 2011

Αυτό είναι το άτυχο μοντέλο που βρέθηκε νεκρό στο σπίτι φίλου του!

Ήταν και στο Αβέρωφ!

Σοκ στην κοσμική Αθήνα από το θάνατο γνωστού μοντέλου. Η 33χρονη Βαλέρια Μεζιριάδου άφησε την τελευταία της πνοή στο σπίτι του φίλου της που τη φιλοξενούσε στα Βόρεια Προάστια και όλα δείχνουν ότι κατέληξε από παθολογική αιτία.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο θάνατος του μοντέλου οφείλεται σε παθολογικά αίτια. Στο σημείο κλήθηκε από τους γείτονες η αστυνομία, αλλά και ιατροδικαστής, ο οποίος απέκλεισε το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας. Το πτώμα του μοντέλου μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο, όπου θα διενεργηθεί νεκροτομή, για να βρουν τα πραγματικά αίτια του θανάτου.

Η άτυχη κοπέλα είχε ξεκινήσει την πορεία της στο χώρο του μόντελινγκ, μέσα από το διαγωνισμό “Playmate”, αλλά γρήγορα την κέρδισε η νυχτερινή ζωή. Για πολλά χρόνια εργαζόταν στην υποδοχή και τις δημόσιες σχέσεις γνωστών κέντρων της Αθήνας.


Το όνομα της 33χρονης καλλονής είχε συζητηθεί έντονα μετά την παρουσία της στο πάρτυ που είχε κάνει η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λεό Πατίτσα στο θωρηκτό Αβέρωφ. Η άτυχη κοπέλα μαζί με άλλες πρώην διαγωνιζόμενες των “Playmate” είχε ρόλο στην υποδοχή των προσκεκλημένων στο θωρηκτό.

Η Βαλέρια είχε φορέσει μινι λευκή φούστα και μαύρο σακάκι και είχε αναλάβει να καλοσωρίσει όσους έρχονταν στο πάρτυ του ζευγαριού.
newsit.gr
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: