Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

Ανήλικος χαροπαλεύει από μαχαιριές στην Κέρκυρα

CorfúImage by Txanny via FlickrΝεαρά άτομα ενεπλάκησαν σε άγριο καυγά μπροστά στα μάτια των έντρομων περαστικών σε ένα από τα πλέον πολυσύχναστα σημεία της πόλης της Κέρκυρας, στο Οκαζιόν, με αποτέλεσμα δύο μαχαιρωμένους εκ των οποίων ο ένας σοβαρά.

Το περιστατικό συνέβη στις 21:30 σήμερα έξω από την Εθνική Τράπεζα την ώρα που το σημείο έβριθε από κόσμο, Κερκυραίους και τουρίστες.

Αυτόπτες μάρτυρες κάνουν λόγο για έντονο διαπληκτισμό ομάδας έξι νεαρών χωρισμένων σε δύο ομάδες των τριών, διαπληκτισμός που κατέληξε γρήγορα σε μάχη με σουγιάδες. Ο τραυματίας σωριάστηκε στην άσφαλτο ενώ ένα δεύτερο άτομο τραυματίστηκε ελαφρύτερα. Και οι δύο μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο ενώ οι ιατροί δίνουν αυτή την ώρα μάχη για να κρατήσουν το σοβαρότερα τραυματισμένο στη ζωή.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει πιστοποιηθεί από την Αστυνομία πως πρόκειται για άτομα αλβανικής καταγωγής ενώ οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο ότι υπάρχουν τουλάχιστον τρεις προσαγωγές τριών εκ των τεσσάρων ατόμων που ήταν μαζί με τους δύο τραυματίες. Οι ηλικίες των προσαχθέντων κυμαίνονται από 16 έως 18 ετών ενώ ο σοβαρά τραυματίας φέρεται να είναι ανήλικος.

Άνδρες της Ασφάλειας διενεργούν ήδη επί τόπου έρευνα για να διαπιστώσει τις συνθήκες του περιστατικού ενώ περίοικοι και καταστηματάρχες δίνουν καταθέσεις για το συμβάν.

http://www.corfupress.com
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: