Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

Ξεσηκώθηκαν οι κάτοικοι της Μυρσίνης και του Μεγαδένδρου Πρέβεζας: "Ο ΣΜΑ δεν θα γίνει"

H  Μυρσίνη  Πρέβεζας Στο τελικό στάδιο  βρίσκεται η  κατασκευή  του Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων στην τοπική κοινότητα Μυρσίνης. Έληξε η διαδικασία της έγκρισης της ΜΠΕ και ακολουθεί  η διαδικασία δημοπράτησης του έργου.
Αδιαφορώντας πλήρως για την άποψη  των κατοίκων, οι αρμόδιοι προχωρούν. Στα ερωτήματα που είχαν απασχολήσει  όλους εμάς τους κατοίκους  Μυρσίνης -Μεγαδένδρου,  για το ποιοι και με ποιες διαδικασίες , έλαβαν την απόφαση να χωροθετήσουν την συγκεκριμένη  περιοχή  και να προχωρήσουν  στην κατασκευή  του έργου, δόθηκαν  οι απαντήσεις .
 
Απαντήσεις που αναδεικνύουν   την προσπάθεια κάποιων να κάνουν τα πάντα  έτσι ώστε  οι  άμεσοι ενδιαφερόμενοι  να πάρουν είδηση ότι το έργο θα κατασκευασθεί  όταν δουν τον εργολάβο να εγκαθίσταται.  Απαντήσεις που αναδεικνύουν  το  μέγεθος της κοροϊδίας  στην οποία επιδίδονται αυτοί που σήμερα  έχουν την πολιτική ευθύνη διοίκησης του Δήμου μας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: