Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

Το ιστορικό rock περιοδικό CREEM επιστρέφει!

Για τους παλαιότερους το Creem αποτελούσε τη «βίβλο» της rock μουσικής καθώς πρόκειται για ένα από τα παλαιότερα rock n’ roll περιοδικά στο...
οποίο έχουν κατά καιρούς εργαστεί αρκετά γνωστά ονόματα όπως ο Cameron Crowe και ο θρυλικός rock δημοσιογράφος Lester Bangs. Το διάσημο rock περιοδικό αναμένεται να κυκλοφορήσει και πάλι από τα μέσα Σεπτέμβρη σκορπίζοντας ενθουσιασμό στους φίλους του.

Το Creem δραστηριοποιήθηκε για πρώτη φορά το 1969 και στα 70s αποτελούσε ένα από τα κυριότερα μέσα ενημέρωσης για τη rock μουσική. Τα μεγαλύτερα ονόματα της τότε μουσικής βιομηχανίας έχουν παρελάσει στις σελίδες του ενώ δε θα ήταν υπερβολή να τονίσουμε πως το περιοδικό κυριολεκτικά διαδραμάτιζε κυριαρχικό ρόλο στη μουσική βιομηχανία.

Το Creem ανέστειλε τη λειτουργία του 1988 αλλά πλέον ήρθε το πλήρωμα του χρόνου και από τον Σεπτέμβρη θα κυκλοφορεί ξανά προσθέτοντας αξιόπιστη ενημέρωση στους fans της rock και όχι μόνο μουσικής.

Ο πρόεδρος της Creem Enterprises Inc., Jason Turner δήλωσε: “Υπάρχει πολύ καλή μουσική που κυκλοφορεί στις μέρες μας ωστόσο αισθάνομαι πως δεν καλύπτεται επιμελώς. Το Creem έχει το βάρος να το κάνει”.
www.rockyourlife.gr
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: