Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 17 Ιουλίου 2011

Ζάκυνθος: ''Ο δειλός Έλληνας δολοφόνος οπλισμένος και επικίνδυνος''!

ΦΩΤΟ από daily.co.uk
Καθημερινά με νέες φωτογραφίες και άκρως επιθετικά σχόλια η Daily Mail, παρουσιάζει ρεπορτάζ για τη δολοφονία του 19χρονου Βρετανού τουρίστα - Δείτε φωτογραφίες αλλά και τις επικριτικές αναφορές...

Υιοθετώντας άκρως επικριτικά, ακόμα και επιθετικά σχόλια, η βρετανική εφημερίδα "Daily Mail" παρουσιάζει, με το δικό της τρόπο, εκτενές ρεπορτάζ για τη δολοφονία του 19χρονου Βρετανού τουρίστα στη Ζάκυνθο.

Έχοντας ως τίτλο "Ο δειλός ‘Ελληνας δολοφόνος ο οποίος μαχαίρωσε μέχρι θανάτου έναν Βρετανό έφηβο, κρύβει το πρόσωπό του", η εφημερίδα όχι μόνο δημοσιοποιεί το όνομα του δράστη, αλλά εμφανίζει φωτογραφίες από την προσωπική του ζωή και προσπαθεί να τον παρουσιάσει ως "ψυχασθενή δολοφόνο".

H βρετανική εφημερίδα, τον παρουσιάζει ως ψυχασθενή δολοφόφονο και ως επιχείρημα δημοσιεύει φωτογραφία του 21χρονου οδηγού όταν ήταν στρατιώτης, όπου ο νεαρός φωτογραφίζεται κρατώντας δύο τουφέκια.

Η λεζάντα της φωτογραφίας είναι η εξής: "Οπλισμένος και επικίνδυνος. Ο 21χρονος Έλληνας οδηγός ταξί (αναφέρει το όνομά του) φωτογραφίζεται με στολή παραλλαγής και κρατώντας δύο όπλα, σε φωτογραφία που έχει αναρτήσει στο προσωπικό του προφίλ σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης.

Επίσης το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο νεαρός αυτοκινητιστής είχε επιδείξει και στο παρελθόν προκλητική συμπεριφορά απέναντι σε τουρίστες, ενώ πριν από λίγο καιρό είχε ξυλοκοπήσει ιδιοκτήτη καταστήματος στη Ζάκυνθο, κάτι το οποίο όμως δεν επιβεβαιώνεται από την ΕΛΑΣ.

Τέλος, ο δημοσιογράφος της Daily Mail χαρακτηρίζει "γενναίο" τον 19χρονο Ρόμπερτ Σέβατζ, ο οποίος μαχαιρώθηκε θανάσιμα από τον 21χρονο ταξιτζή.
 http://www.newsit.gr
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: