Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 17 Ιουλίου 2011

Η Ελληνίδα πριγκίπισσα του Μπαλί (και της Μόδας)

Αέρα από το Μπαλί και έντονη θηλυκότητα απέπνεε η νέα καλοκαιρινή κολεξιόν της Ελληνίδας σχεδιάστριας μόδας Μαριλένας Βλατάκη, η οποία παρουσιάστηκε στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας του Χονγκ Κονγκ και απέσπασε εξαιρετικές κριτικές.
    
Με κυρίαρχο χαρακτηριστικό τα έντονα prints και τα αέρινα φορέματα, η Ελληνίδα σχεδιάστρια έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στην ασιατική και την αυστραλιανή αγορά με τη σειρά ρούχων της «C and Selene» και να κάνει περήφανη τόσο τη μικρή ελληνική κοινότητα του Μπαλί όσο και τους κατοίκους του νησιού βλέποντας την «πριγκίπισσά» τους να διαπρέπει.

Η κρητικής καταγωγής Μαριλένα Βλατάκη είναι παντρεμένη με τον Μπαλινέζο πρίγκιπα Νγκούλα, μέλος της βασιλικής οικογένειας του Ντενσπασάρ, με τον οποίο γνωρίστηκε όταν πήρε την απόφαση να μετακομίσει στη χώρα με τον πρώην σύζυγό της και το νεογέννητο μωρό τους.

Πολύ σύντομα ο πρώτος γάμος της κατέληξε σε διαζύγιο και εκείνη βρέθηκε να ζει το παραμύθι «Χίλιες και μία νύχτες» στο πλευρό του αγαπημένου της πρίγκιπα.

Εκτός από την ενασχόλησή της με τη μόδα, στην οποία αφιερώνει το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου της, καθώς πρέπει να κάνει πολλά ταξίδια κάθε χρόνο στο εξωτερικό και κυρίως στην Αυστραλία όπου βρίσκονται οι περισσότεροι πελάτες της, η Μαριλένα Βλατάκη ασχολείται και με τον τουρισμό. Εχει αναλάβει το management θερινών κατοικιών στο Μπαλί, αλλά και του νέου cafe που αγόρασε προσφάτως με τον σύζυγό της.

Η ίδια υποστηρίζει ότι λατρεύει τη ζωή που κάνει, παρά το γεγονός ότι είναι αναγκασμένη να δουλεύει πολύ σκληρά. «Στο παρελθόν ήμασταν πιο χαλαροί. Δεν παραπονιέμαι όμως. Το κόστος ζωής είναι ψηλότερο, γι’ αυτό πρέπει να δουλεύουμε λίγο παραπάνω για να διατηρούμε ένα καλό επίπεδο ζωής» λέει χαρακτηριστικά.


ΠΕΤΡΙΝΑ ΚΑΛΑΜΒΟΚΙΔΗ/ΕΣΠΡΕΣΣΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια: