Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

Ομογενής από τις ΗΠΑ παγκόσμιος πρωταθλητής στο πόκερ

Poker chip with the WSOP logo.Image via Wikipedia

Κέρδισε... 2.712 παίκτες!

Με το χρυσό βραχιόλι του πρωταθλήματος και χρηματικό έπαθλο 650.000 δολαρίων ο 27χρονος Αθανάσιος Πολυχρονόπουλος, ομογενής από το Λονγκ Αϊλαντ της Νέα Υόρκης, ανακηρύχθηκε παγκόσμιος πρωταθλητής στο πόκερ και είναι ο πρώτος νικητής ελληνικής καταγωγής.

Η πολυπόθητη νίκη ήρθε πριν από λίγες ημέρες στο Las Vegas, όπου συμμετείχε στο παγκοσμίως γνωστό «World Series of Poker event No 48», κερδίζοντας 2.712 παίκτες!

Στην τελική τετράδα ο Πολυχρονόπουλος, που είναι αχτύπητος παίκτης στο Ίντερνετ, αναμετρήθηκε με τους κορυφαίους στο είδος Matt Stout, Alexander Queen και Yevgenity Timoshenko. Τηρώντας την υπόσχεση που είχε δώσει σε φίλους του, φορούσε στον τελικό ένα κασκόλ του Κυπριακού ποδοσφαιρικού σωματείου «ΑΠΟΕΛ».

Ο Αθανάσιος Πολυχρονόπουλος γεννήθηκε στο Σαουθάμπτον, από Έλληνες γονείς και έχει μεγάλη οικογένεια με την οποία θα μοιραστεί τη χαρά της πρωτιάς του.

«Πάντοτε πηγαίνω στην Ελλάδα να δω την οικογένειά μου και κάθε φορά συναντώ κι έναν καινούργιο ξάδερφο. Η οικογένειά μου είναι τεράστια. Τους αγαπώ όλους τόσο πολύ», λέει.

Ο 27χρονος είναι επαγγελματίας παίχτης του πόκερ και έχει κερδίσει έως σήμερα 2.075.799 δολάρια, παίζοντας στο Ίντερνετ, όπου χρησιμοποιεί το ελληνικό του όνομα, Athanasios 9.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: