Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011

Δακρυγόνα και... ταξί ανέβαλλαν συνδιάσκεψη του ΠαΣοΚ στο Ρίο

Επεισόδια μεταξύ ιδιοκτητών ταξί και αστυνομικών των ΜΑΤ έλαβαν χώρα λίγο μετά τις 15.30 το μεσημέρι της Δευτέρας στο προαύλιο ξενοδοχείου στο Ρίο Αχαϊας όπου επρόκειτο να γίνει περιφερειακή συνδιάσκεψη του ΠαΣοΚ με τη συμμετοχή υπουργών και υφυπουργών. 
 
Σύμφωνα με πληροφορίες περίπου 500 αυτοκινητιστές, που είχαν φτάσει στο Ρίο από διάφορες περιοχές της δυτικής Ελλάδας συγκρούστηκαν με τα ΜΑΤ στο πάρκινγκ του ξενοδοχείου. 
 
Οι αστυνομικές δυνάμεις τους απώθησαν κάνοντας χρήση χημικών.
 
Τελικά η συνδιάσκεψη αναβλήθηκε λόγω των επεισοδίων που συνέβησαν λίγο προτού φτάσουν στο σημείο οι υπουργοί και οι υφυπουργοί. 
 
Πληροφορίες αναφέρουν ότι πολλοί ένοικοι του ξενοδοχείου εξέφρασαν τις έντονες διαμαρτυρίες τους για τη χρήση δακρυγόνων καθώς την ώρα των επεισοδίων βρίσκονταν στον περιβάλλοντα χώρο και στην πισίνα και αντιμετώπισαν αναπνευστικά προβλήματα ενώ αρκετοί ήταν εκείνοι που εγκατέλειψαν εσπευσμένα την παρακείμενη παραλία.
http://www.tovima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: