Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

Σχόλασε ο γάμος γιατί ο γαμπρός ήταν... γυναίκα!

Όλα ήταν έτοιμα για το ευτυχές γεγονός. Αλλά ο γάμος δεν έγινε ποτέ γιατί η μεγάλη αποκάλυψη ήρθε πριν να είναι αργά!

Μέλη της οικογένειας και φίλοι είχαν συγκεντρωθεί για να παρακολουθήσουν την ισλαμική τελετή στη δυτική Ιάβα αλλά το γεγονός πως ο γαμπρός δεν είχε καλέσει τους συγγενείς του, κίνησε τις υποψίες των συγγενών της νύφης.

Τις υποψίες έκανε ακόμη πιο έντονες το γεγονός ότι ο "Ρίο" δεν διέθετε τα απαραίτητα έγγραφα, αναφέρει σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Jakarta Globe.

"Οι υποψίες έγιναν εντονότερες καθώς η βαριά φωνή του γαμπρού ξαφνικά έγινε γυναικεία," είπε στην εφημερίδα ο επικεφαλής της τοπικής αστυνομίας, Κρισνάντι, προσθέτοντας ότι ο γαμπρός είχε ανδρικό σωματότυπο και είχε γνωρίσει την νύφη, Νουράινι, πριν από επτά μήνες.

Ο γάμος φυσικά ματαιώθηκε αλλά η... κόρη θα ήταν ατιμασμένη στα μάτια της κοινωνίας. Την τελευταία στιγμή, για καλή τύχη της κοπέλας, την κατάσταση έσωσε ο πρώην αγαπημένος της νύφης ο οποίος την παντρεύτηκε.

"Η οικογένεια τελικά βρήκε τον Κίμαν, τον πρώην αγαπημένο της νύφης, για να την παντρευτεί ώστε να μην εκτεθούν στους προσκεκλημένους τους," είπε ο Κρισνάντι.

Η ομοφυλοφιλία δεν είναι παράνομη στην Ινδονησία, αλλά δεν επιτρέπονται οι γάμοι μεταξύ ανθρώπων του ιδίου φύλου.
newsit.gr
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: