Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

Πόλεμος μηνύσεων για την κυκλοφορία των εφημερίδων

Μηνύσεις αντάλλαξαν μεταξύ τους τα τρία μέλη του σωματείου εφημεριδοπωλών και οι τρεις εκπρόσωποι πρακτορείου Τύπου, στο πλαίσιο της διαμάχης που έχει ξεσπάσει για τον τρόπο διανομής των εφημερίδων και το άνοιγμα του επαγγέλματος των εφημεριδοπωλών.

Μετά την προσαγωγή τους στον εισαγγελέα, οι συλληφθέντες αφέθηκαν τελικά ελεύθεροι.

Σε βάρος τους δεν ασκήθηκε ποινική δίωξη, ωστόσο ο εισαγγελέας κατέστησε σαφές προς όλες τις πλευρές πως δεν θα επιτραπεί στο μέλλον η παρεμπόδιση της κυκλοφορίας των εφημερίδων.

Για όσους μάλιστα επιχειρήσουν να εμποδίσουν τη διανομή του Τύπου, ο εισαγγελέας τόνισε ότι θα εφαρμόζεται η αυτόφωρη διαδικασία.

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ 

Δήλωση του εκπροσώπου τύπου της Δημοκρατικής Αριστεράς, Ανδρέα Παπαδόπουλου, για τα προβλήματα που έχουν ανακύψει στη διακίνηση του τύπου

Η Δημοκρατική Αριστερά εκφράζει την αντίθεσή της σε κάθε ενέργεια που εμποδίζει την ελεύθερη διακίνηση των εφημερίδων, με αποτέλεσμα να πλήττεται το δικαίωμα των πολιτών στην ενημέρωση. Πρέπει να εξασφαλιστεί η διανομή του τύπου.
Είναι αναγκαίο να υπάρξει διάλογος των εμπλεκόμενων πλευρών προκειμένου να επιλυθούν τα προβλήματα που έχουν ανακύψει, αλλά και να μην βρεθούν εκατοντάδες οικογένειες στο δρόμο.
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ :

Πέφτει ξύλο για τη διανομή των εφημερίδων...

Δεν κυκλοφορούν εφημερίδες - Στο αυτόφωρο στελέχη πρακτορείων

Δεν υπάρχουν σχόλια: