Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

Δωροδοκία Παναχαϊκής: Από το στούντιο στον Εισαγγελέα ο Σταθάκης!

Σε μία ομολογία-σοκ προέβη ο πρώην γενικός αρχηγός της Παναχαϊκής Πέτρος Σταθάκης στην εκπομπή του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου «Άγνωστος Μ», που προβάλλεται από το Zougla Radio.

Ούτε λίγο ούτε πολύ, ο κ. πρώην παράγοντας των Αχαιών παραδέχθηκε ότι υπήρξε ο φυσικός αυτουργός  δωροδοκίας, κατά το παιχνίδι της Παναχαϊκής με την Χερσόνησο.

Ως ηθικό αυτουργό κατήγγειλε τον πρόεδρο της ΠΑΕ Παναχαϊκή, Αλέξη Κούγια. Όπως χαρακτηριστικά είπε, ο πρόεδρος της Παναχαϊκής, του έδωσε 4.900 ευρώ για να δωροδοκήσει παράγοντα της Χερσονήσου. Για την ιστορία, ο αγώνας, που διεξήχθη στις 17 Απριλίου 2011, έληξε με νίκη της Παναχαϊκής και σκορ 2-1.

«Πρώτη φορά έκανα κάτι βρώμικο, όπως η δωροδοκία, παρ΄ όλο που παλαιότερα είχα συνεργαστεί με τον Τσακογιάννη, στην Ηλιούπολη. Θέλω να τιμωρηθώ και να μου επιβάλουν ποινή απαγόρευσης στα γήπεδα, γιατί έχω εθιστεί με τον παραγοντισμό», λέει ο κ.Σταθάκης και συμπληρώνει, ότι ουδέποτε απολύθηκε από την Παναχαϊκή, αλλά έφυγε οικειοθελώς.

Η επικεφαλής της εισαγγελίας Αθηνών Ελένη Ράικου, αντιδρώντας με πρωτοφανή αντανακλαστικά διέταξε κατεπείγουσα προανάκριση για να διερευνηθεί η υπόθεση.

Σημειώνεται ότι ο κ. Σταθάκης, από την εκπομπή «Άγνωστος Μ.»  έθεσε δημοσίως εαυτόν στην διάθεση της ελληνικής Δικαιοσύνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: