Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

Οι ταξιτζήδες έκοψαν την Ελλάδα στη μέση: Έκλεισαν τα Τέμπη! Μαζέψτε τους

Οι ταξιτζήδες έκοψαν την Ελλάδα στη μέση όταν πριν λίγη ώρα έκλεισαν τα Τέμπη!

Οι  ευθύνες της Δικαιοσύνης και της Αστυνομίας είναι μεγάλες. Αφήνουν μια -μέχρι χτες - προνομιουχα τάξη, να αναστατώνουν, την Ελλάδα, να πλήττουν τον τουρισμό να ταλαιπωρούν έλληνεςπολίτες  και ξένους τουρίστες.

Μαζέψτε τους πριν αντιδράσουν δυναμικά οι κοινωνικές τάξεις που θίγονται (όσοι εργάζονται στον τουρισμό, όλοι οι εργαζόμενοι και οι απλοί πολίτες) γιατί ΔΕΝ μπορεί να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση.

Πάρτε τους τις άδειες πίσω. Για να δούμε πόσες έχει ο καθένας και πως εκμεταλεύονται τους άτυχους οδηγούς που έχουν στη δούλεψή τους !

Αν πλήρωσαν για να αγοράσουν τις άδειες αυτό ΔΕΝ ενδιαφέρει κανένα και ιδιαίτερα τους μεροκαματιάρηδες που πασχίζουν να βγάλουν τα προς το ζην και ΔΕΝ έχουν μαύρα λεφτά για να αγοράζουν μια άδεια.

Και όταν την αγόραζαν ήξεραν καλά ότι κάποια μέρα θα απελευθερωθεί το επάγγελμά τους. Και αυτή η μέρα, επιτέλους ήρθε !

Η συναντηση με τον υπουργό

Σε φιάσκο, για τους ταξιτζήδες, κατεληξε η συνάντηση με τονν υπουργό Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων κ. Ραγκούση. Ο Υπουργός δεν έκανε δεκτο το αίτημά τους για 6μηνη παράταση του σημερινού καθεστώτος και οι συνδικαλιστές

Μόλις έγινε γνωστή η άρνηση του υπουργού οι αυτοκινητιστές που είχαν συγκεντρωθεί έξω από το υπουργείο Μεταφορών διαμαρτυρόμενοι για την πλήρη απελευθέρωση του επαγγέλματός του, άρχισαν να πετούν αντικείμενα προς το υπουργείο με αποτέλεσμα να επέμβει η αστυνομία και να πέσουν δακρυγόνα.

Σε μια επίδειξη δύναμης πολλοί ταξιτδήδες είαν πάρει μαζί και τις οικογένειες τους. Λίγο πριν δει τον υπουργό Υποδομών αντιπροσωπεία του συνδικάτου των ταξί, παιδιά ιδιοκτητών μοίρασαν λουλούδια στους αστυνομικούς και μετά την απόφαση δέχτηκαν δακρυγόνα αφού πετούσαν μπουκάλια με νερό και άλλα αντικείμενα επί "δικαίων και αδίκων"...

Οι αυτοκινητιστές που συνεχίζουν την απεργία τους επ' αόριστον, εντός της ημέρας θα συνεδριάσουν εκ νέου , προκειμένου να καθορίσουν την περαιτέρω στάση του κλάδου.

Πορεία με τα οχήματά τους στο κέντρο της πόλης πραγματοποιησαν και οι ιδιοκτήτες ταξί της Θεσσαλονίκης, που απέκλεισαν, για λιγο το αεροδρόμιο.


Οι ιδιοκτήτες ταξί του Ηρακλείου, έχουν αποκλείσει το αεροδρόμιο "Νίκος Καζαντζάκης", προκαλώντας τεράστια ταλαιπωρία σε κατοίκους και τουρίστες.

Τα εκδοτήρια στην Αρχαία Ολυμπία απέκλεισαν οι ιδιοκτήτες ταξί στην Ηλεία επιτρέποντας την ελεύθερη είσοδο στο Μουσείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: