Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011

Σε διαθεσιμότητα ο λιμενάρχης Ζακύνθου για εμπλοκή στην υπόθεση των νονών

Κατηγορείται για παραβίαση του υπηρεσιακού απορρήτου και εις βάρος του διατάχθηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση.
Ο λιμενάρχης Ζακύνθου τέθηκε σε διαθεσιμότητα με απόφαση του Αρχηγού του Λιμενικού Σώματος Ελληνικής Ακτοφυλακής, Κωνσταντίνου Σούλη.

Δε συνελήφθη αλλά φέρεται να έχει εμπλοκή στην υπόθεση σύλληψης μελών κυκλωμάτων της νύχτας και κατηγορείται για παραβίαση του υπηρεσιακού απορρήτου του άρθρου 252 του Ποινικού Κώδικα.

Οι αστυνομικοί έφτασαν στα ίχνη της υπόθεσης μέσω της γνωστής τα τελευταία χρόνια μεθόδου, της παρακολούθησης των συνομιλιών των υπόπτων από τον "κοριό" της ΕΥΠ.

Σε διαθεσιμότητα, εξάλλου, τέθηκαν ο προϊστάμενος της Λιμενικής Αρχής Κατερίνης και ο εκτελών χρέη υπολόγου στον Οίκο Ναύτου για ταμειακό έλλειμμα που διαπιστώθηκε και ανέρχεται στο ποσό πλέον των 100.000 ευρώ και το έλλειμμα στα ταμεία εξόδων γραφικών υλών και καθαριότητας που ανέρχεται σε ποσό πλέον των 5.000 ευρώ.

Σε βάρος των δύο διατάχθηκε ένορκη διοικητική εξέταση, ενώ ασκήθηκε ποινική δίωξη από την αρμόδια εισαγγελία του ναυτοδικείου Θεσσαλονίκης


newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: