Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 30 Ιουλίου 2011

Φονικό μετά από άγριο καβγά στη Μύκονο !

Tiësto performing on his Elements of Life Worl...Image via Wikipedia
Στη συναυλία του dj Tiesto!

Η διασκέδαση σε ένα από τα γκλάμορους Μυκονιάτικα στέκια, το Cavo Paradiso, βάφτηκε στο αίμα κατά τη διάρκεια συναυλίας του dj Tiesto! 

Η εμφάνιση του διεθνούς φήμης ντισκ τζόκει στο νησί των Ανέμων, ξεσήκωσε θύελλα ενθουσιασμού σε ντόπιους, έλληνες και αλλοδαπούς τουρίστες. Θα ήταν αναμφίβολα το γεγονός του καλοκαιριού αλλά μετατράπηκε σε τραγωδία με έναν νεκρό και έναν καταζητούμενο.

Το έγκλημα έγινε την Πέμπτη το βράδυ. Στα deck ο Tiesto και από κάτω το πλήθος να χορεύει στους ξέφρενους ρυθμούς της ηλεκτρονικής μουσικής του. Με άφθονο ποτό να ρέει στα ποτήρια, το αμείωτο κέφι και την αδρεναλίνη στο ύψος η τραγωδία δεν άργησε να «χτυπήσει».

Ένας 21χρονος Ιταλός τουρίστας καβγάδισε με έναν αλλοδαπό από την Ελβετία, ο οποίος τον χτύπησε με ένα μπουκάλι μπύρας στο κεφάλι.

Γρήγορα η παρεξήγηση των δυο θερμόαιμων νεαρών μετατράπηκε σε άγριο καυγά ο οποίος κατέληξε σε φονικό.

Ο Ελβετός χτύπησε με ένα μπουκάλι μπύρας στο κεφάλι τον Ιταλό, με αποτέλεσμα ο τελευταίος να σωριαστεί αιμόφυρτος στο πάτωμα.

Κατά το πανδαιμόνιο που επικράτησε, ο δράστης κατάφερε να διαφύγει ενώ η παρέα του 21χρονου τον μετέφερε στο κέντρο υγείας του νησιού όπου οι γιατροί διαπίστωσαν απλά το θάνατό του.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: