Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

Η Ελληνίδα που έκανε τη διεθνή επιστημονική κοινότητα να παραμιλά

Eκανε τη διεθνή επιστημονική κοινότητα να παραμιλά. Σε ηλικία μόλις 30 ετών Ελληνίδα βιολόγος ανοίγει τον δρόμο για τη θεραπεία της αρθρίτιδας, δίνοντας ελπίδα σε εκατομμύρια συνανθρώπους μας. Η Αναστασία Παπαδοπούλου έκανε τους πάντες να υποκλιθούν στο ερευνητικό της έργο, γι’ αυτό άλλωστε πήρε χτες και το Βραβείο της Καλύτερης Νέας Ερευνήτριας (Young Investigator Award) για το 2011!

Η 30χρονη διδάκτορας του Τμήματος Βιολογίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) εντυπωσίασε όλο τον επιστημονικό κόσμο, καθώς η εργασία της θεωρήθηκε καθοριστική για την αντιμετώπιση της ρευματοειδούς αρθρίτιδας. Η κ. Παπαδοπούλου απέσπασε την κορυφαία διεθνή διάκριση κατά τη διάρκεια των εργασιών του 17ου ετήσιου Παγκόσμιου Συνεδρίου της Διεθνούς Εταιρείας Κυτταρικής Θεραπείας (17th ISCT International Society for Cellular Therapy, Annual Meeting), που πραγματοποιήθηκε στις 18-21 Μαΐου στο Rotterdam της Ολλανδίας.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: