Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

«Είναι στημένη η δίκη» είπε ο Τσακογιάννης και αποχώρησε

Αποχώρησε από την αίθουσα της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ένωσης Β' & Γ' Εθνικής ο προφυλακισμένος ιδιοκτήτης της Ηλιούπολης, Γιώργος Τσακογιάννης. Χαρακτήρισε «στημένη» τηδιαδικασία, ενώ είχε και φραστικό επεισόδια με τον Αλέξη Κούγια, ο οποίος κατέθετε επί 1,5 ώρα ως μάρτυρας κατηγορίας.

Ο μεγαλομέτοχος της Ηλιούπολης, που κατα την προσέλευσή του από τις φυλακές Κορυδαλλού επιτέθηκε με τον χαρτοφύλακά του σε φωτορεπόρτερ, θα απολογηθεί πλέον με υπόμνημα.

"Έχουν ήδη βγάλει την απόφαση. Δεν υπάρχει λόγος να είμαστε εδώ! Θέλω να φύγω", φώναξε στους αστυνομικούς των ΕΚΑΜ που τον συνόδευαν ο ιδιοκτήτης της Ηλιούπολης. Βγάινοντας από την αίθουσα είπε στις κάμερες: "Η δίκη είναι στημένη. Όλα είναι στημένα για να σωθεί ο Κούγιας".

Ο Κούγιας

Στη -διάρκειας 1,5 ώρας- κατάθεσή του, ο Αλέξης Κούγιας κατονόμασε ως συνενόχους του Γιώργου Τσακογιάννη τους Αχιλλέα Μπέο (ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού Βόλου), Μάκη Ψωμιάδη (ισχυρού άνδρα της Καβάλας), Κώστα Χρυσοχοΐδη (μεγαλομέτοχο του Διαγόρα), Γιάννη Κομπότη (πρόεδρο του Λεβαδειακού), Κώστα Ριαβόγλου (πρόεδρο του Αγροτικού Αστέρα) και Χρήστο Κανελλάκη (πρόεδρο του Ιωνικού). Ακόμα, σημείωσε για τον Πανθρακικό ότι "είναι μία βρόμικη ομάδα που από τα τοπικά πήγε σφαίρα στη Σούπερ Λίγκα".

Για τον κατηγορούμενο προπονητή Νίκο Παντέλη σημείωσε ότι δεν το περίμενε: "Είναι ένας εξαιρετικός οικογενειάρχης και άνθρωπος και δεν περίμενα να έχει προσωπικές σχέσεις με τέτοιους ανθρώπους. Έχει εργαστεί μόνο σε βρόμικες ομάδες".

Επεισόδιο

Όλα ξεκίνησαν όταν ο επίσης κατηγορούμενος ποδοσφαιριστής της Ηλιούπολης, Μιχάλης Νικολόπουλος ρώτησε τον κ.Κούγια με σκωπτικό ύφος αν του είχε κάνει πρόταση να τον πάρει στην Παναχαϊκή. Ο πρόεδρος της αχαϊκής ΠΑΕ το αρνήθηκε και τον χαρακτήρισε "τον πιο βρόμικο παίκτη στην Ελλάδα". Ο Γιώργος Τσακογιάννης επιτέθηκε φραστικά στον Κούγια και στη συνέχεια ζήτησε να αποχωρήσει από την αίθουσα


enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: