Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

Αποχωρούν οι ταξιτζήδες από το Σύνταγμα

Αποχωρούν οι αυτοκινητιστές από το Σύνταγμα, όπου πραγματοποίησαν μεγάλη συγκέντρωση έξω από τη Βουλή, όπου συνεδρίαζε η ΚΤΕ του ΠΑΣΟΚ για την απελευθέρωση του επαγγέλματος. Στα γραφεία του ΣΑΤΑ  συγκεντρώθηκαν χιλιάδες ιδιοκτήτες από ολόκληρη την Ελλάδα.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του ΣΑΤΑ Θύμιος Λυμπερόπουλος ενημερώνοντας τους συγκεντρωμένους διαπίστωσε "θετικό κλίμα" στη διάρκεια των συναντήσεων, που όπως είπε, είχε το απόγευμα με κορυφαία κυβερνητικά στελέχη στη Βουλή, αφήνοντας να εννοηθεί ότι υπάρχουν περιθώρια εκτόνωσης της έντασης.

Παρ'όλα αυτά όμως, τόνισε ότι "δεν μας αρκεί αυτό. Θέλουμε γραπτές διαβεβαιώσεις και συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα του διαλόγου". Και γι' αυτό το λόγο, κάλεσε τους αυτοκινητιστές της επαρχίας να επιστρέψουν αύριο στις θέσεις τους, ώστε να μη δοθεί η εντύπωση χαλάρωσης των κινητοποιήσεων.

Κατά αυτόν τον τρόπο, οι ιδιοκτήτες ταξί έδωσαν νέο ραντεβού αύριο για κινητοποιήσεις πάλι με τη μορφή αιφνιδιασμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: