Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 17 Ιουλίου 2011

Χαλκιδική: Η αστυνομία ''ξερίζωσε'' το ένοχο μυστικό τους...

Τους παρακολουθούσαν για μήνες και πριν από λίγες ώρες, τους φόρεσαν χειροπέδες...

Στη σύλληψη δύο κατοίκων της περιοχής, για κατοχή και καλλιέργεια κάνναβης προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές Πολυγύρου, μετά από πληροφορίες για παράνομη δράση τους.

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικές αρχές μετά από έρευνα που διενήργησαν στο σπίτι του ενός εκ των δύο δραστών, στον Άγιο Μάμα Χαλκιδικής, βρήκαν 131 δεντρίλια κάνναβης, τα οποία και ξερίζωσαν. Από αυτά, τα έξι προέρχονταν από ειδική εργαστηριακή καλλιέργεια με τη μέθοδο της υδροπονικής.

Στο σπίτι εντοπίστηκε επίσης ποσότητα χασίς 700 γραμμαρίων, μικροποσότητες τσιγάρων, πιστόλι φωτοβολίδας, καθώς και σύνεργα εργαστηρίου για την καλλιέργεια κάνναβης (αφυγραντήρας, θερμόμετρα κ.α.).

Σε έρευνα στο σπίτι του δεύτερου δράστη βρέθηκαν 10 γραμμάρια χασις και 100 ευρώ. Το τμήμα ασφάλειας Πολυγύρου διενεργεί προανάκριση, ενώ οι δράστες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: