Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

"Την έπεσαν" και στον Πρωτόπαπα την ώρα του φαγητού

Οι επιθέσεις αγανάκτισης των πολιτών κατά των πολιτικών προσώπων συνεχίζονται πλέον καθημερινά. Χθες αποδέκτης αποδοκιμασιών ήταν ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Χρήστος Πρωτόπαπας.

Ο κ.Πρωτόπαπας βρισκόταν με την παρέα του σε εστιατόριο των Μελισσίων, όταν έγινε αντιληπτός από πελάτες που βρίσκονταν στο διπλανό τραπέζι. Τα παράπονα προς το πρόσωπο του κ. Πρωτόπαπα δεν άργησαν να ξεκινήσουν, με τον ίδιο μάλιστα να απαντά. Όπως δήλωσε ο ίδιος πάντως στο MEGA, η κουβέντα που είχε με τους πολίτες ήταν σε ήρεμους τόνους.

Στο μεταξύ, αφίσες με τις φωτογραφίες των τεσσάρων βουλευτών Αχαΐας του ΠΑΣΟΚ και των δύο βουλευτών της ΝΔ κυκλοφόρησαν στην Πάτρα, με τον τίτλο «κρίνονται ένοχοι». Στην αφίσα με τις φωτογραφίες των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ αναγράφεται ότι: «κρίνονται ένοχοι επειδή ψήφισαν το Μεσοπρόθεσμο και τον εφαρμοστικό νόμο, προδίδοντας την βούληση των πολιτών και οδηγώντας τη χώρα σε νέα κατοχή»...

Σε άλλη αφίσα, με τις φωτογραφίες των βουλευτών της ΝΔ, αναγράφεται ότι: «κρίνονται ένοχοι, επειδή ψήφισαν την υφαρπαγή της εθνικής μας περιουσίας, προδίδοντας την λαϊκή βούληση».
kafeneio-gr.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: