Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

Aναφορές σε Χρυσή Αυγή και ΛΑΟΣ από τον «μακελάρη» της Νορβηγίας!

Κόμματα, και έντυπα από την Ελλάδα επικαλείται ο «μακελάρης» της Νορβηγίας Αντερς Μπέριγκ Μπρέιβικ στην αναφορά του σε κινήματα και πολιτικούς σχηματισμούς απ’ όλη την Ευρώπη, με τα οποία ο ίδιος υποστηρίζει ότι «μοιράζεται» κοινές ιδέες και που στη συντριπτική πλειοψηφία τους κατατάσσονται στον χώρο της αυτοαποκαλούμενης «Πατριωτικής» ή « Άκρας Δεξιάς»!


Στο μανιφέστο – «παραλήρημα» των 1500 σελίδων συγκεκριμένα γίνεται αναφορά στην σελίδα 1245 στην «Χρυσή Αυγή» αλλά και στον ΛΑ.Ο.Σ. (που σύμφωνα με τον πρόεδρό του Γ. Καρατζαφέρη πάντως είναι «Δεξιό» και όχι «ακροδεξιό» κόμμα). Αναφορά γίνεται επίσης στην «Αντεπίθεση», στην εφημερίδα «Ελληνικές Γραμμές», την «Πατριωτική Συμμαχία» (που έχει διακόψει τη λειτουργία της) όπως και στην εφημερίδα και ιστοσελίδα του «Ελεύθερου Κόσμου».

Δεν είναι όμως το μοναδικό σημείο στο οποίο υπάρχει αναφορά σε ελληνικά κόμματα, έστω και σε αντίθετη κατεύθυνση. Ο Άντερς Μπέρινγκ Μπρέϊβικ διαχωρίζει τα κοινοβουλευτικά κόμματα της Ελλάδας σε «κατηγορίες προδοσίας» με διαβάθμιση… Α και Β για την στάση τους στο μεταναστευτικό, συμπεριλαμβάνοντας ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ στην πρώτη από αυτές και τη ΝΔ στην δεύτερη! Για την ακρίβεια η κατηγορία Α ονομάζεται «κατηγορία προδοσίας» και η κατηγορία Β «κατηγορία υπό παρακολούθηση»…

Έντονη είναι η παρουσία της Ελλάδας όμως και σε αρκετά άλλα σημεία του μανιφέστου του, καθώς με αναφορές από τον Θουκιδίδη μέχρι τη Μικρασιατική Καταστροφή!

Μάλιστα στον… « κατάλογο προδοτών» κατηγορίας Α και Β στην Δυτική Ευρώπη, που περιλαμβάνεται στο μανιφέστο του, η Ελλάδα είναι στην 16η θέση με «11.312 περιπτώσεις αντιευρωπαϊκής προδοτικής συμπεριφοράς»!

Υποστηρίζει επίσης ότι θα υπάρξει στρατιωτική εκστρατεία που θα ξεκινήσει κατά της Τουρκίας με στόχο την απελευθέρωση της Ελληνικής Δυτικής Ανατολίας, τη Βόρεια Κύπρο και την Αρμενική Ανατολική Ανατολία», παρά την εναντίωση των ΗΠΑ που θα προσπαθήσουν να υπερασπίσουν στρατιωτικά Τουρκία, Κόσσοβο, Βοσνία Ερζαγοβίνη, Λίβανο και Συρία.

Aξίζει να σημειωθεί ότι αναφορές στο μανιφέστο Μπρειβικ στην Ελλάδα, με τη μία ή την άλλη αφορμή, φτάνουν στις 45!

Το γεγονός πάντως ότι υπάρχουν εξειδικευμένες αναφορές στην Ελλάδα (για την οποία δείχνει να γνωρίζει έστω και διαστρεβλωμένα πρόσωπα και πράγματα ) και ότι ισχυρίζεται παράλληλα πως έχει 80 συνεργάτες απ’ όλη την Ευρώπη, βάζει σε υποψία τις αρχές και στη χώρα μας για την ανάγκη περαιτέρω έρευνας. Πολύ περισσότερο από τη στιγμή που Έλληνας φέρεται να συμμετείχε και στην «ιδρυτική διάσκεψη» της «σταυροφορίας».

Γιατί μπορεί οι ισχυρισμοί του ότι οι ομοϊδεάτες του είναι έτοιμοι να αιματοκυλίσουν όλη την Ευρώπη να μοιάζουν με παραλήρημα, στην περίπτωση της Νορβηγίας όμως το παραλήρημα έγινε ήδη εφιάλτης…

Δεν υπάρχουν σχόλια: