Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

Η τσόντα με την Marilyn Monroe?. Δείτε το βίντεο

Ο Ισπανός συλλέκτης Mikel Barsa ζητάει το ποσό των 500.000 δολαρίων, προκειμένου να προβάλλει το διάρκειας 6,5 λεπτών ερωτικό φιλμ της Marilyn Monroe, που κατά τα λεγόμενά του τραβήχτηκε πριν το 1947, όταν η μυθική ηθοποιός δεν ήταν καν 21 ετών!

Μολονότι το πρόσωπο της γυναίκας του φιλμ είναι εμφανώς διαφορετικό από αυτό της Monroe, παρουσιάζει μία ομοιότητα με τη σταρ, όπως εκείνη εμφανίστηκε στις πρώτες της ταινίες.

"Η Marilyn που όλοι αναγνωρίζουν, δεν είναι η Marilyn που βλέπουμε σε αυτό το φιλμ, καθότι υπέστη μεγάλη μεταμόρφωση", δήλωσε ο Barsa, οι ισχυρισμοί του οποίου αμφισβητούνται από αρκετούς ειδικούς.
Ο συλλέκτης αρνήθηκε να αποκαλύψει την ταυτότητα του ιδιοκτήτη του φιλμ, αποκάλυψε, ωστόσο, ότι σκοπεύει να το βγάλει σε δημοπρασία στις 7 Αυγούστου στο Μπουένος Άιρες.


kafeneio-gr.blogspot.com
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: