Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

Μακρυπούλια- Χατζηγιάννης: Πώς γιόρτασαν την επέτειό τους;

Η σχέση τους έκλεισε ένα χρόνο και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και η Ζέτα Μακρυπούλια γιόρτασαν το γεγονός ακριβώς με τον τρόπο που του αρμόζει. Αν και η επέτειος τούς βρήκε στις αρχές της φετινής περιοδείας του τραγουδιστή ανά την Ελλάδα, οι δυο τους βρήκαν τον τρόπο για να γιορτάσουν τον ερωτά τους με ένα ρομαντικό δείπνο στη σουίτα του ξενοδοχείου όπου διέμεναν στη Θεσσαλονίκη. Άλλωστε, από τότε που η ηθοποιός απαλλάχθηκε από επαγγελματικές υποχρεώσεις δεν αφήνει λεπτό από τον ελεύθερο χρόνο που πλέον έχει και είναι συνεχώς στο πλευρό του Μιχάλη Χατζηγιάννη, ακόμα και στον πιο απομακρυσμένο προορισμό στην Ελλάδα-σταθμό της περιοδείας που έχει ξεκινήσει εδώ και λίγες μέρες.
Με αφορμή τη συναυλία του τραγουδιστή στο Κιλκίς την Παρασκευή που μας πέρασε, οι δυο τους ταξίδεψαν αεροπορικώς μέχρι τη Θεσσαλονίκη και από εκεί οδικώς έφτασαν στον προορισμό τους ώστε να βρεθεί ο Μιχάλης Χατζηγιάννης κοντά στους θαυμαστές του. Δυστυχώς, όμως, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως περίμεναν, αφού εντελώς ξαφνικά ξέσπασε δυνατή και πολύωρη βροχή, με αποτέλεσμα να ακυρωθεί η συναυλία. Κάτι που στενοχώρησε πολύ και τους δύο. Ο τραγουδιστής, μάλιστα, δήλωσε ότι ίσως δοκιμάσει λίγο αργότερα, σε κάποιο κενό από την περιοδεία του, να κάνει τελικά την εμφάνιση του στο Κιλκίς. Η Ζέτα και ο Μιχάλης επέστρεψαν το ίδιο βράδυ στη Θεσσαλονίκη στο ξενοδοχείο, όπου και ξεκουράστηκαν μέχρι αργά το μεσημέρι της επόμενης μέρας στη σουίτα όπου είχαν κάνει κράτηση. Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα, το ζευγάρι θέλησε το βράδυ της παραμονής του εκεί να γιορτάσει την πρώτη του επέτειο εφόσον είχε την ευκαιρία. Έκλεινε ένας χρόνος από την ημέρα που ξεκινούσε ο ερωτάς τους ο οποίος έμελλε να κάνει και τους δύο πολύ ευτυχισμένους. Είπαν λοιπόν να το γιορτάσουν με ένα ρομαντικό δείπνο μόνο για δύο.
Την επόμενη μέρα, το ζευγάρι παρέμεινε στη σουίτα του μέχρι το μεσημέρι, όμως τότε μπήκε και πάλι σε ρυθμούς δουλειάς καθώς ο τραγουδιστής έπρεπε να μιλήσει με τους συνεργάτες του προκειμένου να βεβαιωθεί ότι όλα είναι υπό έλεγχο για την επόμενη συναυλία του στις Σέρρες. Υπήρχε μια σχετική αγωνία, αφού ο καιρός έκανε… τερτίπια. Γύρω στις 6:30 το απόγευμα του Σαββάτου το ζευγάρι τελικά αναχώρησε από το ξενοδοχείο με προορισμό τις Σέρρες.

gossip-tv

Δεν υπάρχουν σχόλια: