Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 23 Ιουλίου 2011

Ηράκλειο: Είχαν μετατρέψει τα σπίτια τους σε οπλοστάσια

Οι πληροφορίες που πήραν οι αστυνομικές αρχές του Ηρακλείου απολύτως ακριβείς, καθώς είχαν μετατρέψει σε οπλοστάσια τα σπίτια τους 3 Ηρακλειώτες ηλικίας 49, 47 και 37 ετών οι οποίοι συνελήφθησαν από Αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μεσσαράς σε συνεργασία με την Ομάδα Ειδικών Αποστολών Ηρακλείου.

Ειδικότερα και μετά από σχετικό έλεγχο, που έγινε χθες στις 5:40 το πρωί, στο σπίτι του 47χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: τρία εξαρτήματα πυροβόλου όπλου, ένα πλήρες φυσίγγιο.

Επίσης στην αποθήκη του και στο ποιμνιοστάσιο του βρέθηκε ένα σπαθί συνολικού μήκος εβδομήντα εκατοστών, μία κυνηγετική καραμπίνα με αλλοιωμένο - ξυσμένο αριθμό όπλου και κάνης στην οποία είχε γίνει μετατροπή και δεχόταν έξι φυσίγγια αντί για τρία την οποία κατείχε παράνομα. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: