Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

Ποιοι «συζητάνε» για το Dancing on Ice

Torvill and Dean's Dancing on IceImage via WikipediaΜπορεί να ζούμε τις πιο «καυτές» μέρες του Ιουλίου και η θερμοκρασία να «χτυπάει κόκκινο», στον όμιλο του ΑΝΤ1 όμως όλοι κινούνται σε παγωμένους ρυθμούς. Πυρετός προετοιμασίας και τα τηλέφωνα των υπευθύνων για το νέο ριάλιτι που ετοιμάζει το κανάλι του Αμαρουσίου, έχουν πάρει φωτιά.

Η λίστα με τους επώνυμους που επιθυμεί η παραγωγή να συμμετάσχουν ως διαγωνιζόμενοι στο «Dancing on Ice» μεγάλη. Καθημερινά άτομα από την παραγωγή παίρνουν τηλέφωνα celebrities από κάθε χώρο για να τους κάνουν πρόταση να πάρουν μέρος στο νέο show τους. Πολλοί από τη λίστα έχουν αρνηθεί. Άλλοι λόγω φόβου για τυχόν ατυχήματα, αφού θα πρέπει να χορεύουν πάνω στον πάγο και άλλοι από άποψη και θέση μιας και δε θέλουν να πάρουν μέρος σε τέτοιου είδους shows. Υπάρχει όμως και άλλη πλευρά.

Εκείνη που άκουσε την πρόταση με μεγάλο ενδιαφέρον και είπε «ναι» σε ένα ραντεβού με τους υπεύθυνους της παραγωγής. Μερικά από τα ονόματα που έχουν ήδη περάσει την πόρτα του ΑΝΤ1 για να συζητήσουν με το «Dancing on Ice», είναι η Χριστίνα Λαμπίρη, ο Νίκος Παπαδάκης και ο Κώστας Φραγκολιάς.

Ο Νίκος Παπαδάκης με τον Κώστα Φραγκολιά έχουν παρακολουθήσει το παιχνίδι στο εξωτερικό, ας μη ξεχνάμε ότι στην Αγγλία το συγκεκριμένο show προβάλλεται με τεράστια επιτυχία εδώ και οκτώ χρόνια, ενώ η Χριστίνα Λαμπίρη έδειξε τρομερό ενθουσιασμό με το που άκουσε την πρόταση.

Τα ραντεβού τους πραγματοποιήθηκαν πριν από μερικές ημέρες και τώρα οι υπεύθυνοι της παραγωγής περιμένουν με αγωνία την απάντηση τους. Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες, τις επόμενες ημέρες έχουν κλειστεί ραντεβού και με άλλα ονόματα της showbiz που σίγουρα θα συζητηθούν. Εν αναμονή, λοιπόν, των εξελίξεων…
http://www.gossip-tv.gr
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: