Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

Formula 1 Κυριακή στις 14:00 Grand Prix Γερμανίας

Formula One 2010 Rd.3 Malaysian GP: Mark Webbe...Image via Wikipedia Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της F1 συνεχίζει με τον δέκατο αγώνα της χρονιάς, το Γερμανικό GP, που θα διεξαχθεί στη θρυλική πίστα του Νίρμπουργκρινγκ.

Η «πράσινη κόλαση» του Νίρμπουργκρινγκ είναι ιδιαιτερα κρίσιμη για την Ferrari, καθώς γνωρίζει πολύ καλά πως αν η Red Bull κερδίσει είτε στη Γερμανία είτε στην Ουγγαρία που ακολουθεί την αμέσως επόμενη Κυριακή, 31/7, τότε το πρωτάθλημα θα αρχίσει να γέρνει επικίνδυνα προς την πλευρά των Ταύρων.

Η τηλεόραση του Alpha εξασφάλισε για εσάς μια αποκλειστική συνέντευξη του Λιούις Χάμιλτον. Ο Βρετανός πρωταθλητής απαντά σε πολλά καυτά ερωτήματα γύρω από τη φετινή αθλητική του συμπεριφορά αλλά και τη ζωή του εκτός πίστας.

Καλεσμένος του Τάκη Πουρναράκη στο στούντιο θα είναι ο Θανάσης Παπαθεοδώρου, ο οποίος την προηγούμενη εβδομάδα κατέθεσε επίσημα την πρότασή του για δημιουργία πίστας F1 στη Δραπετσώνα. Ο ταλαντούχος αρχιτέκτονας φωτίζει όλες τις πτυχές της εμπνευσμένης πρότασής του.

Αυτή την Κυριακή έχει F1 στον Alpha. Μην τη χάσετε!

Δεν υπάρχουν σχόλια: