Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

Ο David Hasselhoff... πορνοστάρ !

David Hasselhoff as the character Mitch Buchannon.Image via WikipediaΟ David Hasselhoff επιστρέφει στην τηλεόραση με έναν πολύ τολμηρό ρόλο…

Ο 58χρονος ηθοποιός από την Γερμανία, επιστρέφει ακόμα μια φορά στην μικρή οθόνη με μια guest εμφάνιση στην σειρά “Sons Of Anarchy” όπου θα υποδυθεί έναν βετεράνο πορνοστάρ!

Ο “Hoff”  είναι ένας performer μοναδικός στο είδος του. Η καριέρα του David Hasselhoff πέρασε από πολλούς διαφορετικούς προορισμούς, από την θέση του οδηγού στο “Knight Rider” μέχρι την θέση του κριτή στο “America`s Got Talent".

Τώρα ο 58χρονος ηθοποιός από την Γερμανία, επιστρέφει ακόμα μια φορά στην μικρή οθόνη με μια guest εμφάνιση στην σειρά “Sons Of Anarchy” όπου θα υποδυθεί έναν βετεράνο πορνοστάρ!


Για τους φίλους του διάσημου πράκτορα με το ομιλούν αυτοκίνητο (“Knight Rider) που στην συνέχεια έγινε γενναίος ναυαγοσώστης (“Baywatch”) -με παράλληλη καριέρα στο τραγούδι- ίσως μια τέτοια κίνηση να μοιάζει με τον ορισμό της απόλυτης αυτό-παρωδίας.

 Ποιος είπε όμως ότι ο “Hoff” δεν έχει χιούμορ; Στο “Sons Of Anarchy”, ο David Hasselhoff θα  υποδυθεί  έναν βετεράνο πορνοστάρ ονόματι Dondo” που ακολουθεί δεύτερη καριέρα ως σκηνοθέτης ερωτικών ταινιών με πρωταγωνίστριες  γυναίκες! 

Μέχρι στιγμής δεν γνωρίζουμε κατά πόσο η συμμορία μοτοσικλετιστών του Sam Crow θα υποδεχθεί θετικά τον χαρακτήρα του Dondo στην μικρή πόλη Charming της California.Ο David Hasselhoff όμως έχει αποδείξει ότι δεν μασάει με τα σκληρά αγοράκια… τα καταπίνει κατευθείαν

Σίγουρα πάντως, ο Hasselhoff δεν θα μείνει για καιρό μακριά από την αδυναμία του, την θάλασσα, καθώς θα εμφανιστεί στην ταινία “Piranha 3DD” που θα ξεκινήσει να προβάλλεται στις σκοτεινές αίθουσες τον Νοέμβριο του 2011. Φυσικά παραμένει αξέχαστο το πέρασμα του “Hoff” από την ταινία του Μπόμπ Σφουγγαράκη
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: