Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

Eπιστροφή του Schwarzenegger με Western

Χρονιά ανακατατάξεων ήταν αυτή για τον Arnold Schwarzenegger. Ο Αυστριακής καταγωγής ηθοποιός ανακοίνωσε την επιστροφή του στην υποκριτική μετά την ολοκλήρωση της θητείας του ως κυβερνήτης της California ενώ λίγες εβδομάδες πριν ανακοίνωσε και τον χωρισμό του με την επί 14 χρόνια σύζυγό του Maria Shriver.

Πλέον, ο “Terminator” έχει αφήσει τα πάντα πίσω του και ετοιμάζει την δυναμική του επιστροφή στη μεγάλη οθόνη. Ωστόσο, όσοι από εσάς περιμένετε να τον δείτε στο ρόλο του ατρόμητου εξολοθρευτή μάλλον θα απογοητευτείτε καθώς το μεγάλο comeback ακούει στο όνομα “The Last Stand”.

Πρόκειται για την πρώτη σκηνοθετική απόπειρα στα Αγγλικά του Νότιο-Κορεάτη Kim – Ji – Woon η οποία θα ξεκινήσει να γυρίζεται τον Σεπτέμβρη και θα διηγείται την ιστορία ενός εμπόρου ναρκωτικών ο οποίος προσπαθεί να περάσει τα σύνορα με το Μεξικό. Στο δρόμο του θα βρεθεί ένας βετεράνος σερίφης και μια ομάδα άπειρων αστυνομικών.

http://www.rockyourlife.gr/
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: