Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

Aνάκληση αυτοκινήτων Fiat Doblo

Fiat Doblo Freedom TaxiImage by kenjonbro via Flickr
H Γενική Γραμματεία Καταναλωτή ανακοινώνει ότι η FIAT GROUP AUTOMOBILES HELLAS αποκλειστικός εισαγωγέας των καινούργιων αυτοκινήτων μάρκας Fiat, Alfa Romeo, Abarth και LCV στην Ελλάδα, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Τεχνικού Ελέγχου, εκτελεί πρόγραμμα ανάκλησης αυτοκινήτων Fiat Doblo’ Panorama όλων των τύπων.
 
Η ανάκληση αφορά 164 οχήματα, για τα οποία καθορίστηκε τεχνική επέμβαση και συγκεκριμένα η ενημέρωση του λογισμικού του πίνακα οργάνων για την αποφυγή - σε εξαιρετικές περιπτώσεις - της ξαφνικής εκ νέου ενεργοποίησης του αερόσακου. 

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα. 


Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω οχημάτων, θα ενημερωθούν εγγράφως μέσω συστημένης επιστολής, ώστε να προσέλθουν στα κατά τόπους εξουσιοδοτημένα συνεργεία της FIAT για να πραγματοποιηθεί η απαραίτητη ενημέρωση του λογισμικού του πίνακα οργάνων, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση. 


Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με τη δωρεάν γραμμή επικοινωνίας 800.11.500.800.

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: