Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

Διαδήλωση στο Σύνταγμα για τις απολύσεις στον FLASH

Όλοι αύριο Πέμπτη 14 Ιουλίου στις 11πμ, στο Σύνταγμα (Μητροπόλεως και Φιλελλήνων) 

H Ένωση Τεχνικών Ελληνικής Ραδιοφωνίας μας καλεί να διαδηλώδουμε ενάντια στις απολύσεις και σε ανακοίνωσή της επισημαίνει:

Χθες το πρωί η ιδιοκτησία του ραδιοσταθμού Flash 96 προχώρησε ένα ακόμη βήμα στο σενάριο αποσύνθεσης και μετάλλαξης του ραδιοσταθμού, απολύοντας άλλους τρεις τεχνικούς, έναν δημοσιογράφο και μία διοικητικό υπάλληλο.

Είναι γεγονός, εδώ κι ένα μήνα, ότι ο όμιλος κυριακίδης εκτελώντας το συμβόλαιο θανάτου του ιστορικού ραδιοσταθμού, προχωρεί και προσπαθεί πατώντας επί πτωμάτων εργαζομένων, να παραδώσει στα χέρια των εντολοδοτών του τον ραδιοσταθμό ελεύθερο προσωπικού. Πρακτική που συνάδει με την «επιχειρηματική» του δραστηριότητα: αγόραζε και στη συνέχεια έκλεινε περιοδικά και εφημερίδες. Την πρακτική του ΔΝΤ και της κυβέρνησης βιώνουν και οι εργαζόμενοι του ραδιοσταθμού.

Η εργοδοτική τρομοκρατία, οι απολύσεις και η ανασφάλεια που βιώνουν οι εργαζόμενοι και στον Flash 96 έχει πλέον γίνει κύμα αντίδρασης και αντίστασης στις πρακτικές αυτές του ομίλου κυριακίδη. Οι καθημερινές στάσεις εργασίας σε συνεργασία με τους συναδέλφους μας δημοσιογράφους είναι για μας μονόδρομος και θα εμπλουτιστούν και με άλλες δράσεις.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους στην συγκέντρωση - διαδήλωση ενάντια στις απολύσεις που θα γίνει αύριο Πέμπτη 14 Ιουλίου στο Σύνταγμα (Μητροπόλεως και Φιλελλήνων) στις 11πμ.

Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας και η ανάσχεση στα σχέδιά τους.
Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος
Δημήτρης Καμαρινόπουλος
Η Γενική Γραμματέας
Μαρία Γεωργέα

Δεν υπάρχουν σχόλια: