Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011

H προστασία του παιδιού σας από τον ήλιο

Πώς θα πρέπει να αντιμετωπίσετε ένα ήπιο ηλιακό έγκαυμα

Ένα ηλιακό έγκαυμα είναι το αποτέλεσμα της υπερβολικής έκθεσης στην υπεριώδη ηλιακή ακτινοβολία. Το δέρμα του μωρού σας είναι πολύ λεπτό και ευαίσθητο έτσι, παρά τις προφυλάξεις σας, ένα ηλιακό έγκαυμα μπορεί να συμβεί -και χρειάζονται μόνο 10 με 15 λεπτά έκθεσης.
Το μωρό σας μπορεί να καεί ακόμη και αν έχει συννεφιά γιατί δεν είναι το φως και η θερμότητα από τον ήλιο που προκαλούν το έγκαυμα, αλλά η αόρατη ακτινοβολία UV. Τα ηλιακά εγκαύματα μπορούν να είναι επώδυνα και να προκαλέσουν και πιο σοβαρά προβλήματα, όπως αφυδάτωση και πυρετό.
Ίσως να μην αντιληφθείτε ένα ηλιακό έγκαυμα αμέσως γιατί το κοκκίνισμα και πόνος ενός ήπιου, πρώτου βαθμού εγκαύματος μπορεί να εμφανιστεί αρκετές ώρες αργότερα. Ένα πιο σοβαρό ηλιακό έγκαυμα δευτέρου βαθμού μπορεί να προκαλέσει κοκκίνισμα, πρήξιμο ή φουσκάλες στο δέρμα, που είναι ζεστό στην αφή. Είναι εξαιρετικά απίθανο ένα μωρό να πάθει τρίτου βαθμού έγκαυμα -το χειρότερο είδος- από την έκθεση στον ήλιο.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: