Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

ΒΙΝΤΕΟ: Στα ίχνη των δραστών που έβαλαν τη βόμβα και ανατίναξαν το «Vive Mar»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 9.25 Μ.Μ.
Στα ίχνη των δύο , όπως αποδεικνύεται, δραστών, που έβαλαν την βόμβα και ανατίναξαν το καφέ-μπαρ «Vive Mar», που βρίσκεται επί της Λ. Κωνσταντίνου Καραμανλή 18, στην περιοχή της Βούλας, βρίσκεται η Αστυνομία.

Βίντεο από εξωτερική κάμερα παραδόθηκε στην ασφάλεια και ειδικά στο τμήμα εκβιαστών.

Στο βίντεο φαίνεται καθαρά να καταφθάνει ένα αυτοκίνητο  έξω από το καφέ και ένα άτομο να βγαίνει και να τοποθετεί μια πλαστική σακούλα στην είσοδο.

Χωρίς κανένα δισταγμό το άτομο αυτό γύρισε στο αυτοκίνητο που αναχώρησε συνεχίζοντας στον παραλιακό δρόμο.

Η έκρηξη στο κατάστημα του Ομίλου Σταθοκωστόπουλου ήταν εκκωφαντική και προκαλεσε σημαντικές ζημιές που γρήγορα αποκαταστάθηκαν και το καφέ από σήμερα λειτουργεί κανονικά.

"Η έκρηξη έφερε και  πάλι στο προσκήνιο την άγρια μάχη που δίνουν οι συμμορίες για να ελέγχξουν την παραλιακή , που συγκεντρώνει πολλά κέντρα διασκέδασης" τόνιζαν οι ίδιοι αστυνομικοί που δεν έχουν καμιά αμφιβολία για τα κίνητρα αυτών που τοποθέτησαν την βόμβα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: