Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

Ηλεία: ΤΡΑΓΩΔΙΑ - Νεκρά δύο αδέλφια, γονείς 11 παιδιών !

Νεκροί στο πρανές του δρόμου βρέθηκαν πριν από λίγη ώρα, δύο αδέρφια στην Κορυφή της Δημοτικής Ενότητας Ιάρδανου στον Πύργο. Τα δύο αδέρφια καταπλακώθηκαν από το τρακτέρ που επέβαιναν στο δρόμο για το κτήμα τους.

Σύμφωνα με μαρτυρίες άτομα που εργάζονταν σε έργα αγροτικής οδοποιίας στην περιοχή, είδαν τα δύο αδέρφια ηλικίας περίπου 65 και 63 ετών να κατευθύνονται προς το κτήμα τους με το τρακτέρ τους στις εννέα το πρωί. Περίπου στις δύο το μεσημέρι, ο άλλος αδερφός τους, τους αναζήτησε, αφού δεν είχαν δώσει σημεία ζωής.

 Ακολουθώντας την πορεία τους, βρήκε τα αδέρφια του νεκρά σε ένα σημείο όπου βρισκόταν πεσμένο και κομμένο ένα μεγάλο πεύκο. Με βάση το ρεπορτάζ, τα δύο αδέρφια προσπάθησαν να αποφύγουν το δέντρο που βρισκόταν στη μέση του δρόμου και βρέθηκαν στην άκρη του γκρεμού.

Ο ένας αδερφός βρέθηκε επάνω στο δρόμο και υπήρχαν σημάδια με βάση τους μάρτυρες πως ο θάνατός του δεν ήταν ακαριαίος αλλά προσπάθησε να συρθεί πάνω στο χώμα. Ο δεύτερος αδερφός καταπλακώθηκε από το τρακτέρ που έπεσε στο γκρεμό.

 Με τη συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πύργου, έγινε ο απεγκλωβισμός και οι σωροί των δύο αδερφών μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Πύργου για νεκροψία. Ο ένας αδερφός ήταν πατέρας εφτά παιδιών και ο άλλος πατέρας τεσσάρων...




Πηγή: ilialive

Δεν υπάρχουν σχόλια: