Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

Η Ελεονώρα νύφη στο πλευρό του Τζον Μπον Τζόβι

Για Γιάννη πήγαινε, σε… Τζον της βγήκε! Η Ελεονώρα Μελέτη έχει χιούμορ και το αποδεικνύει διαρκώς.

Θέλοντας να διακωμωδήσει το γεγονός ότι δεν παντρεύτηκε τον πρώην αγαπημένο της Γιάννη Ολζιέρσκι, ανέβασε στο Τwitter φωτογραφία της ως νύφη στο πλευρό του Τζον Μπον Τζόβι, που είναι ο λατρεμένος της καλλιτέχνης.

Η δημοφιλής παρουσιάστρια δεν έχει κρύψει τη μεγάλη αγάπη της για τον τραγουδιστή του συγκροτήματος, ο οποίος της αρέσει όχι μόνο ως καλλιτέχνης, αλλά και -γιατί όχι;- ως άντρας.

Η ίδια κάνει πλάκα λέγοντας ότι τον κυνηγάει να τον εντοπίσει στα ελληνικά νησιά, όπου βρίσκεται ινκόγκνιτο για διακοπές.

Στο πλαίσιο αυτής της… μανίας της με τον τραγουδιστή, η Ελεονώρα δημοσίευσε στην προσωπική της σελίδα στο Τwitter φωτογραφία από τον γάμο του πρίγκιπα Ουίλιαμ με την Κέιτ Μίντλετον στην οποία είχαν μονταριστεί το κεφάλι του Μπον Τζόβι και το δικό της.

Θέλοντας μάλιστα να μας… εξιτάρει περισσότερο, έκανε κι ένα σχόλιο για τον λόγο που αλωνίζει τα νησιά, ζώντας τις πιο χαρούμενες και ανέμελες διακοπές της ζωής της. Ποιος είναι ο λόγος; Φυσικά ο Τζον Μπον Τζόβι, για τον οποίο έγραψε το εξής: «Το ’πα και το ’κανα. Ηρθα για το αγόρι. Για Τζον πήγαινα, Τζον βρήκα».

Αλλωστε, είναι γνωστό πως η Ελεονώρα διαθέτει χιούμορ, και αυτό είναι το καλύτερο όπλο της ακόμη και στις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής της.


ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΜΠΟΥΝΙΑΣ/ espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια: