Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

ΟΤΕ:Aιφνιδιαστικό "λουκέτο" σε 137 καταστήματα


«Λουκέτο» σε 137 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα ετοιμάζεται να βάλει η Διοίκηση του ΟΤΕ και οι Γερμανοί μέτοχοι, από 1/10/2011, αφήνοντας στο έλεος των παρόχων σχεδόν όλη την Επικράτεια ακόμα και τα Καλάβρυτα και το Δίστομο, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΟΜΕ-ΟΤΕ.
Ειδικότερα η ανακοίνωση υπογραμμίζει πως «την ώρα που έχει αρχίσει ο διάλογος για όλα τα ζητήματα και θα διαρκούσε μέχρι τέλος του Αυγούστου, η Διοίκηση θεώρησε ότι δεν έχει καμία υποχρέωση να επιχειρηματολογήσει και να διαβουλευτεί με τους εκπροσώπους των εργαζομένων για το προσδοκώμενο όφελος απ΄ αυτή την απόφαση».

Η ΟΜΕ-ΟΤΕ αποχώρησε από τη συνάντηση σήμερα θα συνεδριάσει προκειμένου να πάρει αποφάσεις για περαιτέρω ενέργειες. Τέλος, «καλεί όλο τον πολιτικό κόσμο να αναλάβει τις ευθύνες του και να ανοίξει το φάκελο «ΓΕΡΜΑΝΟΣ» που έντεχνα μπήκε στο αρχείο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: