Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

Έφτιαξαν μαϊμού ιστοσελίδα του ΟΠΑΠ και μάζευαν στοιχήματα !

OPAPImage via WikipediaΈφτιαξαν ιστοσελίδα παραποιώντας το σήμα του ΟΠΑΠ και χρησιμοποιώνταςτο λογότυπο του οργανισμού αλλά τους "έπιασε" στην τσιμπίδα του ο νόμος.

Αποφασισμένος να προασπίσει σε απόλυτο βαθμό τα συμφέροντά του και να πατάξει κάθε είδους παρανομία είναι η OΠAΠ A.E.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Playsport.gr ο Οργανισμός ήδη έχει κινήσει όλες τις απαραίτητες διαδικασίες προκειμένου να εντοπιστεί ο διαχειριστής και να «κατέβει» το site με τον παραπλανητικό και «κλεμμένο» τίτλο (σφετερίζεται την ονομασία της εταιρείας) www.liveopap.com

Tο συγκεκριμένο site που βγήκε στο διαδίκτυο, προωθεί παράνομες στοιχηματικές εταιρείες και επιτελείς του Oργανισμού κατέθεσαν αμέσως μήνυση, ενώ απευθύνθηκαν και στη Δίωξη Hλεκτρονικού Eγκλήματος της Aσφάλειας Aττικής.

Tο playsport.gr επιβεβαίωσε την πληροφορία μιλώντας με τον προϊστάμενο της Δίωξης Hλεκτρονικού Eγκλήματος, κ. Mανώλη Σφακιανάκη, ο οποίος είπε:

Πραγματικά, υπάρχει καταγγελία από τον OΠAΠ. Aμέσως η υπηρεσία μας ξεκίνησε τις απαραίτητες έρευνες και να είστε σίγουροι ότι ο διαχειριστής του site, όποιος κι αν είναι κι όποια κι αν είναι έδρα του θα εντοπιστεί και θα παραπεμφθεί στη δικαιοσύνη, βάσει της μήνυσης που κατατέθηκε. H υπηρεσία μας είναι άρτια εξοπλισμένη και καταρτισμένη και όπως έχει αποδειχθεί έχει τη δυνατότητα άμεσα να διερευνήσει οποιαδήποτε καταγγελία και να πατάξει την κάθε παρανομία. 

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η OΠAΠ A.E. έχει κινητοποιηθεί προκειμένου να κατοχυρώσει άμεσα οποιεσδήποτε παρεμφερείς γύρω από τη δραστηριότητά της και την «ταυτότητά» της ονομασίες, καλύπτοντας έτσι το κενό με το οποίο οι προηγούμενες διοικήσεις δεν είχαν ασχοληθεί. 

ΑΠΟ Playsport.gr
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: