Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 20 Αυγούστου 2011

15 EKAT. iPad και iPhones θα δώσει η Τουρκία στους μαθητές!

Image representing iPhone as depicted in Crunc...Image via CrunchBase
Η Apple, η Intel και η Microsoft ίσως δώσουν προσφορές για τη προμήθεια 15 εκατομμυρίων tablet που θα δοθούν στους μαθητές της Τουρκίας σε μια περίοδο τεσσάρων ετών. Αυτό μεταδίδει το κρατικό πρακτορείο Anatolia. Το πρακτορείο μεταφέρει δηλώσεις του Τούρκου υπουργού εμπορίου Zafer Caglayan που λέει πως όταν επισκέφτηκε τις ΗΠΑ, αξιωματούχοι της Apple είπαν πως ίσως η εταιρία να χρησιμοποιήσει τους κατασκευαστές της γειτονικής χώρας για να ετοιμάσει αξεσουάρ για τα iPad και iPhones όπως ακουστικά και θήκες. Για να κερδίσει η εταιρία τον διαγωνισμό για το συμβόλαιο με την ονομασία Fatih, πρέπει να κατασκευάζει τα tablet μέσα στην Τουρκία.

Ο Caglayan προσέθεσε πως μια ομάδα από τη Microsoft ίσως να επισκεφτεί την Τουρκία για να μάθει για τον διαγωνισμό Fatih ενώ η Intel, όπως λένε πληροφορίες, εξετάζει το ενδεχόμενο να δημιουργήσει ένα κέντρο έρευνας και τεχνολογίας στη χώρα.

Από τις τρεις εταιρίες πάντως που ακούγονται η Apple έχει σήμερα μηχάνημα στην αγορά αν και σίγουρα θα ετοιμάσουν και πιθανές προσφορές οι υπόλοιποι με μεγάλη ευκολία, ίσως σε συνεργασία με άλλες εταιρίες για τόσο μεγάλο συμβόλαιο…
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: