Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη 9 Αυγούστου 2011

Ποιός τηλεοπτικός ηθοποιός παίρνει 175.000 ευρώ ανά επεισόδιο;

John Hamm with his companion Jennifer Westfeld...Image via Wikipedia Ανήκει πια στη λίστα με τους πιο ακριβοπληρωμένους ηθοποιούς, αν και είχε απορριφθεί παλιότερα από την κινηματογραφική βιομηχανία του Χόλιγουντ. 


Ο λόγος για τον ηθοποιό John Hamm της επιτυχημένης σειράς Mad Men, ο οποίος υπέγραψε ένα συμβόλαιο για τρία ακόμη χρόνια, και θα κερδίζει  250.000 δολαρίων ανά επεισόδιο (περίπου 175.000 ευρώ)... 


Ο Hamm έχει ήδη προταθεί 3 φορές για ΕΜΜΥ και 4 φορές για Χρυσή Σφαίρα (έχει κερδίσει μια), ενώ θα σκηνοθετήσει και ένα επεισόδιο του νέου κύκλου της σειράς. 

Το Mad Men προβλήθηκε εδώ από το ALTER και μάλιστα δυο - τρεις φορές αλλά κακόπεσε αφού δεν του έδωσε κανείς σημασία και δεν έπιασε θεαματικότητα, με αποτέλεσμα να θαφτεί στα τηλεοπτικά σεντούκια.... 

Πίσω από τις κάμερες θα περάσει για πρώτη φορά ο γνωστός ηθοποιός Jon Hamm, αφού θα σκηνοθετήσει το πρώτο επεισόδιο της πέμπτης σεζόν του Mad Men, και όπως δηλώνει είναι κατενθουσιασμένος, και συνάμα τρομαγμένος.

Ο γοητευτικός ηθοποιός που υποδύεται έναν από τους κεντρικούς ήρωες της σειράς, τον
Don Draper, λέει ότι πήρε την ιδέα από έναν συμπρωταγωνιστή του στη σειρά που είχε σκηνοθετήσει άλλο επεισόδιο παλαιότερα, τον John Slattery.

Έπειτα από κάποια πρόσφατα προβλήματα που πήγαν την παραγωγή της σειράς πίσω, τον Μάρτιο ανακοινώθηκε ότι το Mad Men θα συνεχίσει για τουλάχιστον 2 χρόνια ακόμα. Τα γυρίσματα για την επόμενη σεζόν ξεκινάνε  σε λίγες μέρες...

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: