Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

Στις 19 Οκτωβρίου η απόφαση για την τύχη του Π. Ψωμιάδη

Στις 19 Οκτωβρίου θα αποφασίσει ο Άρειος Πάγος αν ο εν αργία περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Παναγιώτης Ψωμιάδης θα κηρυχθεί έκπτωτος ή όχι από το αξίωμά του.

«Οι αποφάσεις που θα λάβω την επόμενη μέρα θα είναι ψύχραιμες, με σοβαρότητα, αφού προηγουμένως ενημερώσω τα μέλη της παράταξής μου.

Οποιαδήποτε απόφασή μου δεν θα είναι ενάντια στην πατρίδα μου, τη Μακεδονία, τη Νέα Δημοκρατία και τον Αντώνη Σαμαρά» δήλωσε σήμερα ο κ. Ψωμιάδης στο περιθώριο της συνεδρίασης του περιφερειακού συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας. Πάντως, όπως είπε, αν αθωωθεί θα ανοίξουν και άλλοι δρόμοι.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Ψωμιάδης, με απόφαση του Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας-Θράκης, Θύμιου Σώκου, τέθηκε σε προσωρινή αργία από τα καθήκοντα του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, μετά την καταδίκη του σε φυλάκιση ενός έτους με τριετή αναστολή, για παράβαση καθήκοντος, επειδή μείωσε πρόστιμα ύψους 89.000 ευρώ σε 5.000 ευρώ, που είχαν επιβληθεί σε πρατηριούχο για νόθευση υγρών καυσίμων.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: