Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

Γιορτή Κρασιού - Ραψάνη 2011


Ο Δήμος Κάτω Ολύμπου και οι μαζικοί φορείς της Ραψάνης, σε συνεργασία με τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Λάρισας, συνδιοργανώνουν την γιορτή κρασιού και αμπελιού Ραψάνης την Παρασκευή 27 και το Σάββατο 28 Αυγούστου

Στο χώρο εκδηλώσεων της Αγίας Τριάδας στην είσοδο του χωριού, στη Ραψάνη, στο νομό Λαρίσης, την Παρασκευή 26 και το Σάββατο 27 Αυγούστου 2011. Διοργάνωση: Δήμος Τεμπών, Τοπική κοινότητα Ραψάνης, Περιφέρεια Θεσσαλίας, Περιφερειακή ενότητα Λάρισας.

Ώρα έναρξης 9 το βράδυ. Πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι επισκέπτες της γιορτής , στην έναρξή την Παρασκευή με την Δημοτική -Λαϊκή ορχήστρα του Καλούση-Καρακώστα και το Σάββατο με τη παραδοσιακή ορχήστρα του Α. Κυρίτση-Πετρολούκα Χαλκιά.

Παράλληλα θα έχουν την δυνατότητα να γευθούν το περίφημο κρασί Ραψάνης και τα τοπικά εδέσματα, να παρακολουθήσουν δημοτικούς χορούς από τοπικούς συλλόγους της περιοχής και να περιηγηθούν στα περίπτερα των τοπικών φορέων της Ραψάνης


larisanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: